Solutii stocare Sunt 26 produse

Solutii stocare - solutii de stocare pentru DVR, NVR. Harddiskuri HDD, SSD

Micro Secure Digital Serioux, 32GB, Clasa 10, plus adaptor
29,00 lei

Micro Secure Digital Card Serioux, 32GB, SFTF32AC10, Clasa 10, cu adaptor SDHC

Hard disk 500GB refurbished
69,00 lei

HDD 500GB refurbished

Card memorie Serioux, 128GB, Clasa 10, cu adaptor SFTF128AC10
99,00 lei

Micro Secure Digital Card Serioux, 128GB, SFTF128AC10, Clasa 10, cu adaptor SDHC

HDD Toshiba DT01ACA 1TB
198,00 lei

Hard disk Toshiba capacitate 1 TB sigilat DT01ACA

Hard Disk 1 Tera SATA III Seagate pentru DVR SkyHawk Surveillance
199,00 lei

Hard Disk 1 Tera SATA ST1000VX008 SkyHawk Seagate pentru stocarea inregistrarilor video direct pe DVR - Este o editie Surveillance. 

HDD Western Digital Surveillance Purple intern 2TB WD20PURX
278,85 lei

Hard disk Western Digital Surveillance Purple WD20PURX capacitate 2TB conceput pentru sistemele de supraveghere video cu utilizare 24 de ore, 7 zile / saptamana.

Hard disk 3000GB refurbished
349,00 lei

Hard disk 3000GB refurbished

HDD Western Digital Surveillance Purple intern 4TB WD40PURX
457,11 lei

Hard disk Western Digital Surveillance Purple WD40PURX de 4TB special conceput pentru sistemele de supraveghere video cu utilizare 24 de ore, 7 zile / saptamana.

HDD Western Digital Surveillance Purple intern 6TB WD60PURX
724,51 lei

Hard disk Western Digital Surveillance Purple intern WD60PURX de 6TB special conceput pentru sistemele de supraveghere video cu utilizare 24 de ore, 7 zile / saptamana.

HDD Western Digital Surveillance Purple intern 8TB WD80PURX
1 147,00 lei

Hard disk Western Digital Surveillance Purple intern WD80PURX 8TB special conceput pentru sistemele de supraveghere video cu utilizare 24 de ore, 7 zile/saptamana.

Afisat 1 - 26 of 26 produse

HDD supraveghere, HDD pentru DVR/NVR, sisteme de supraveghere diverse modele

Solutii de stocare pentru sistemele de supraveghere

Instalarea unui sistem de monitorizare video prezinta multe beneficii, dar instalarea lui implica luarea in considerare a nenumarate aspecte.

De la cablurile, conectorii, mufele, monitoarele de care este nevoie si unitatile recorder sau camerele de supraveghere, sistemele de monitorizare video implica, de fapt, nenumarate elemente care, in final, sustin/impiedica buna functionare a sistemului de monitorizare video.

Ce putem spune despre solutiile de stocare ale sistemelor de monitorizare video?

Exista multi factori care influenteaza cantitatea de video pe care o veti pastra. Cat de mult vreti sa pastrati din inregistrari? De ce vreti sa le pastrati? Daca veti stoca doar 8 ore din inregistrarile video zilnice, va dura ceva timp pana cand veti umple un drive de capacitate mare. Daca video-ul are, insa, o rezolutiemare, necesitatile de stocare vor fi si mai mari. O inregistrare 24/7 cu 20fps la o rezolutie 704x480 poate umple un drive 1TB in doar 42 de zile, folosind si compresie MPEG-4. Adaugati si aspectul video-ului inteligent (care e cu rezolutie inalta, oferind detalii speciale precum recunoastere faciala, sau care potriveste imaginile capturate cu o baza de date cu infractori, anuntand ulterior fortele de ordine in cazul unei identificari) si veti descoperi ca nevoile de stocare devin cu mult mai mari. Spre exemplu, un video inteligent 24/7 ce foloseste compresie MPEG-4 la 30fps/1280x1024 rezolutie, va umple un drive 6TB in doar 48 de zile. Protocoalele de codare fac si ele diferenta- cel de tip H.264 codeaza si ofera stocare pentru 84 de zile pentru aceesi calitate de video.

Care sunt producatorii de marca ai acestui sector?

Acum cativa ani, producatorii de hard drive au realizat importanta legaturii intre supravegherea video si spatiul de stocare, mai ales in contextual aparitiei de tehnologii de inregistrare cu rezolutie inalta sau a video-ului inteligent. Epoca inregistrarilor neclare si gri este de mult apusa si asistam la periodaa in care inregistrarile video ofera imagini foarte clare ce duc la identificarea infractorilor. Preturile au scazut si intrebarea fireasca este: ce alegeti intre driverele mai ieftine si cele care sunt mai scumpe?

Unul dintre producatorii care s-a adaptat perfect la nevoile mereu in schimbare ale cumparatorilor este Toshiba. Producatorul japonez are cartierul principal la Tokyo si este specializat in realizarea de produse si servicii precum componente electronice, sisteme de energie, electronice, dispozitive casnice, echipament medial, echipamente si sisteme din tehnologia informatiilor si a comunicatiilor.

Un alt producator care a devenit o constanta a sectorului produselor de stocare pentru sistemele de monitorizare video este Western Digital. Este un producator de marca de hard diskuri si o bogata experienta in industria electronica in ceea ce priveste produsele de stocare si circuitele integrate.

Ce optiuni pot fi alese? Care sunt specificatiile lor tehnice?

Cu o plaja de preturi variind intre 239 ron si 1095 ron, solutiile de stocare de la Toshiba si Western Digital pot satisface necesitatile cele mai diverse, dar si tipuri de bugete variate. Este important, insa, ca viitorul client sa stie exact ce fel de stocare necesita sistemul de monitorizare video instalat.

In cazul in care scenariul de monitorizare este mai simplu si nu este nevoie de o capacitate mare de stocare, se poate opta pentru un HDD Toshiba de 1TB. Acesta are o viteza de rotatie de 7200rpm. Buffer-ul este de 32MP,  interfata este SATA 3 cu rata de transfer de 600Mb/s.

In cazul in care nevoile de stocare sunt mai mari, se poate atasa in sistem un HDD Western Digital de 3TB. Cu o interfata SATA 3, dispozitivul vine cu un buffer de 64Mb si viteza RPM IntelliPower, fiind o solutie folosita in multe sisteme de monitorizare video.

Tot de la Western Digital este si urmatorul model care are o capacitate de stocare mai mare, respectiv 4TB. Interfata este tot SATA 3, format 3.5in si similaritatile continua la buffer (64Mb) si viteza de rotatie (RPM IntelliPower). Timpul de acces este de 2.9ms, timpul de acces de citire 3.3ms, la fel ca si cel de scriere 3.3ms. Dispozitivul este o buna optiune pentru echipamentele de monitorizare video cu un numar mai ridicat de camere, sau cand se doreste o durata mai mare de inregistrare.

Cu o capacitate de stocare de 6TB, urmatorul model de la Western Digital este un hard disk special construit pentru sistemele de monitorizare video si utilizare 24/7. Interfata este SATA 3, bufferul este de 64MB, in timp de viteza de rotatie este de 5400. Timpul de acces este de 2.9ms, in timp ce timpul de acces scriere si citire este 3.3ms. Va trebui sa platiti 949ron pentru un astfel de dispozitiv de stocare.

Atunci cand nevoia de stocare este mare, se poate instala in sistem un hard disk de 8TB de la Western Digital. Hard diskul este creat pentru sistemele de monitorizare care asigura supraveghere non-stop. Dispozitivul are un buffer de 64MB, viteza de rotatie de 5400 si o interfata SATA3. Timpul de acces este tot de 2.9ms, iar timpul de acces scriere/citire este de 3.3ms.

O ultima mentiune

Atunci cand achizitionati dispozitivul de stocare pentru sistemul de monitorizare, factori ca tipul de camere video folosite, scopul monitorizarii, tipul de recorder instalat sunt esentiali in alegerea unui anumit model.