Automatizare Porti Sunt 76 produse

Automatizari pentru porti batante, porti culisante, usi de garaj sectionale si basculante, bariere auto, stalpi restrictionare acces auto de tip Bolard. Producator Motorline Portugalia.

Automatizare porti CULISANTE

Kituri complet echipate pentru automatizarea portilor culisante. Toate kiturile contin: motor, lampa de semnalizare, telecomenzi, fotocelule, accesorii diverse.

Automatizare porti BATANTE

Kituri complet echipate pentru automatizarea portilor batante. Toate kiturile contin: motoare, lampa de semnalizare, telecomenzi, fotocelule, accesorii diverse.

Accesorii automatizari MOTORLINE

Accesorii pentru automatizarile Motorline Portugalia. Telecomenzi, lampi semnalizare, antene, opritoare, cremaliere.

Cremaliera teflonata cu insertie metalica Motorline CRM5
39,69 lei

Cremaliera teflonata cu insertie metalica Motorline CRM5

Kit automatizare poarta culisanta Motorline BRAVO500
1 049,00 lei

Kit pentru automatizare poarta culisanta cu lungimea de pana la 7 m si greutatea de max. 500 kg. Ideal pentru porti porti culisante din zone rezidentiale si industriale cu trafic mediu. Design compact si adaptabil. Fabricat din materiale de calitate, rotile sunt din otel masiv, cadrul din aluminiu, capace din plastic ABS si limitator electro-mecanic cu...

Kit complet automatizare Motorline Bravo500 poarta culisanta cu cremaliera 4 m
1 089,00 lei

Kit pentru automatizare poarta culisanta cu lungimea de pana la 7 m si greutatea de max. 500 kg. Ideal pentru porti porti culisante din zone rezidentiale si industriale cu trafic mediu. Design compact si adaptabil. Fabricat din materiale de calitate, rotile sunt din otel masiv, cadrul din aluminiu, capace din plastic ABS si limitator...

Kit automatizare poarta batanta Motorline LINCE 400, 250 Kg, 3 m, 230 Vac
1 449,00 lei

Kit automatizare poarta batanta Motorline LINCE 400, 250 Kg, 3 m, 230 Vac

Afisat 1 - 76 of 76 produse