Casa Inteligenta Sunt 19 produse

Module inteligente pentru Smart Home 

29,00 lei

Senzor de temperatura, rezistent la apa, praf si rugina, carcasa din inox, dimensiune 6x50mm, lungime cablu 100mm, temperatura de operare -55C ~+125C, precizie 1 °C,  se conecteaza la Controlere WIFI SONOFF seria TH.

39,00 lei

Senzor  de temperatura si umiditate de inalta precizie.

41,00 lei

Telecomanda breloc Sonoff cu 4 butoane  compatibila cu produsele  SONOFF RF.

47,00 lei

Sonoff Basic este un dispozitiv accesibil pentru casa ta inteligenta, care poate actiona diverse aparate electronice si electrocasnice de la distanta, automat sau manual.

49,00 lei

Controller Sonoff wifi ISL01 este un modul de comanda pentru control acces la deschidere si inchidere de poarta sau usi cu ajutorul aplicatiei eWeLink.

59,90 lei

Sonoff TH10 este un releu care functioneaza prin conectarea la router-ul de internat, poate monitoriza si seta temperatura si umiditatea prin intermediul aplicatiei eWeLink. Modelul TH10 suporta o tensiune de 10A.

65,90 lei

Sonoff Dual este un releu inteligent cu control WiFi care poate controla 2 canale independente. Indeplineste functia a doua relee Sonoff standard.

66,00 lei

Modul de comanda conectat prin WiFi si actionat prin Android/iPhone cu aplicatia  eWeLink.

66,50 lei

Dulie cu comanda inchis/deschis pentru iluminat, conectata prin telecomanda si WiFi. Actionarea se face prin Android/iPhone cu aplicatia software eWeLink sau telecomanda.

119,00 lei

Sonoff Pow este un releu (comutator) wireless inteligent cu functie de monitorizare a consumului de energie electrica.

126,00 lei

Sonoff 4CH este un releu wireless care suporta pana la 4 dispotitive conectate in acelasi timp. Aceste dispozitive pot fi pornite sau oprite din aplicatia mobila eWeLink sau poate fi oprita/pornita direct din butoanele releului.

133,00 lei

Priza smart Sonoff S20 se poate controlata de pe smartphone si permite pornirea si oprirea oricarui aparat electrocasnic de acasa. Aplicatia eWeLink poate fi instalata pe telefoanele tuturor membrilor familiei si fiecare sa controleze individual aceasta priza.

161,00 lei

Releu smart SONOFF G1 GSM porneste/opreste device-uri prin telefonul mobil, via GPRS (2G/3G/4G), instaland aplicatia eWeLink.

169,00 lei

Modul de comanda, tip intrerupator, pentru sistemul de iluminat, conectat prin WiFi si actionat prin Android/iPhone cu aplicatia  eWeLink.

171,00 lei

Sonoff SC este o statie smart WiFI de monitorizare a calitatii aerului din spatiile interioare.

189,00 lei

 Intrerupator Sonoff Touch 1RX de perete, pentru sistemul de iluminat, conectat prin WiFi si actionat prin Android/iPhone cu aplicatia  eWeLink si comandabil prin telecomanda (SONOFF TX 433MHz).

212,00 lei

Intrerupator Sonoff Touch 2RX de perete, pentru sistemul de iluminat (2 INTRERUPATOARE) , conectat prin WiFi si actionat prin Android/iPhone cu aplicatia eWeLink si comandabil prin telecomanda (SONOFF TX 433MHz).

262,00 lei

Controler GS-SMS 02 pentru automatizari prin GSM/SMS sau local reprezinta o solutie simpla pentru actionarea unei automatizari care va scapa de utilizarea telecomenzilor, folosind apelarea sau trimiterea unui SMS de pe un telefon mobil.

479,00 lei

  Hikvision DS-KB6003-WIP este o sonerie video wireless inteligenta cu camera integrata de 2MP care va permite sa vedeti cine este la usa. Primiti apeluri de la soneria inteligenta video direct pe tableta, calculator sau smartphone oriunde v-ati afla.

Afisat 1 - 19 of 19 produse