Casa Inteligenta Sunt 19 produse

Module inteligente pentru Smart Home 

Senzor de temperatura rezistent la apa DS18B20
29,0 lei

Senzor de temperatura, rezistent la apa, praf si rugina, carcasa din inox, dimensiune 6x50mm, lungime cablu 100mm, temperatura de operare -55C ~+125C, precizie 1 °C,  se conecteaza la Controlere WIFI SONOFF seria TH.

Senzor de temperatura si umiditate AM2301
39,0 lei

Senzor  de temperatura si umiditate de inalta precizie.

Telecomanda smart Sonoff TX
41,0 lei

Telecomanda breloc Sonoff cu 4 butoane  compatibila cu produsele  SONOFF RF.

Releu WIFI SONOFF Basic
47,0 lei

Sonoff Basic este un dispozitiv accesibil pentru casa ta inteligenta, care poate actiona diverse aparate electronice si electrocasnice de la distanta, automat sau manual.

Controller Sonoff wifi ISL01
49,0 lei

Controller Sonoff wifi ISL01 este un modul de comanda pentru control acces la deschidere si inchidere de poarta sau usi cu ajutorul aplicatiei eWeLink.

Releu pentru temperatura si umiditate Sonoff TH10
59,9 lei

Sonoff TH10 este un releu care functioneaza prin conectarea la router-ul de internat, poate monitoriza si seta temperatura si umiditatea prin intermediul aplicatiei eWeLink. Modelul TH10 suporta o tensiune de 10A.

Releu doua canale wireless Sonoff Dual
65,9 lei

Sonoff Dual este un releu inteligent cu control WiFi care poate controla 2 canale independente. Indeplineste functia a doua relee Sonoff standard.

Controler WIFI SONOFF RX
66,0 lei

Modul de comanda conectat prin WiFi si actionat prin Android/iPhone cu aplicatia  eWeLink.

Dulie Smart WIFI E27 RX cu comanda pentru iluminat
66,5 lei

Dulie cu comanda inchis/deschis pentru iluminat, conectata prin telecomanda si WiFi. Actionarea se face prin Android/iPhone cu aplicatia software eWeLink sau telecomanda.

Releu monitorizare consum electric wireless Sonoff POW
119,0 lei

Sonoff Pow este un releu (comutator) wireless inteligent cu functie de monitorizare a consumului de energie electrica.

Releu wireless 4 canale Sonoff 4CH
126,0 lei

Sonoff 4CH este un releu wireless care suporta pana la 4 dispotitive conectate in acelasi timp. Aceste dispozitive pot fi pornite sau oprite din aplicatia mobila eWeLink sau poate fi oprita/pornita direct din butoanele releului.

Priza smart programabila WIFI S20
133,0 lei

Priza smart Sonoff S20 se poate controlata de pe smartphone si permite pornirea si oprirea oricarui aparat electrocasnic de acasa. Aplicatia eWeLink poate fi instalata pe telefoanele tuturor membrilor familiei si fiecare sa controleze individual aceasta priza.

Releu smart Sonoff G1
161,0 lei

Releu smart SONOFF G1 GSM porneste/opreste device-uri prin telefonul mobil, via GPRS (2G/3G/4G), instaland aplicatia eWeLink.

Intrerupator smart wireless Sonoff Touch
169,0 lei

Modul de comanda, tip intrerupator, pentru sistemul de iluminat, conectat prin WiFi si actionat prin Android/iPhone cu aplicatia  eWeLink.

Dispozitiv de monitorizare a mediului wireless Sonoff SC
171,0 lei

Sonoff SC este o statie smart WiFI de monitorizare a calitatii aerului din spatiile interioare.

Intrerupator smart WIFI Sonoff Touch 1RX
189,0 lei

 Intrerupator Sonoff Touch 1RX de perete, pentru sistemul de iluminat, conectat prin WiFi si actionat prin Android/iPhone cu aplicatia  eWeLink si comandabil prin telecomanda (SONOFF TX 433MHz).

Intrerupator smart WIFI Sonoff Touch 2RX
212,0 lei

Intrerupator Sonoff Touch 2RX de perete, pentru sistemul de iluminat (2 INTRERUPATOARE) , conectat prin WiFi si actionat prin Android/iPhone cu aplicatia eWeLink si comandabil prin telecomanda (SONOFF TX 433MHz).

Controler automatizare GS-SMS 02
262,0 lei

Controler GS-SMS 02 pentru automatizari prin GSM/SMS sau local reprezinta o solutie simpla pentru actionarea unei automatizari care va scapa de utilizarea telecomenzilor, folosind apelarea sau trimiterea unui SMS de pe un telefon mobil.

Sonerie inteligenta video wireless Hikvision DS-KB6003-WIP
479,0 lei

  Hikvision DS-KB6003-WIP este o sonerie video wireless inteligenta cu camera integrata de 2MP care va permite sa vedeti cine este la usa. Primiti apeluri de la soneria inteligenta video direct pe tableta, calculator sau smartphone oriunde v-ati afla.

Afisat 1 - 19 of 19 produse

Module inteligente pentru Smart Home  sisteme home smart

          Sistemele prezentate dau posibilitatea oricarui utilizator sa-si automatizeze locuinta sau biroul prim module foarte simple conectate prin WiFi si comandate prin aplicatia de Android sau IOS pe nume eWeLink. Aplicatia este GRATUITA si confera posibilitatea efectuarii de programe de actionari, urmariri de temperaturi sau umiditate, etc.
          Modulele trimit date la platforma de cloud prin intermediul router-ului WiFi local, care vă permite să controlați de la distanță toate aparatele cu aplicatia eWeLink de pe telefonul inteligent. Server care il deserveste este Amazon AWS server la nivel mondial putand fi actionat din orice colt al lumii.
          Modulul face posibila actionarea de la distanta prin intermediul telefonului inteligent a tuturor aparatelor de acasă, atâta timp cât telefonul dv. este conentat la reteaua de date. Puteți activa la distanță sau dezactiva aparatele de oriunde, în orice moment. Exista posibilitatea stabilirii unor programe de sincronizare pentru aparatele dumneavoastră, prin care puteti seta un program automat de pornit/oprit sau actionarea unui dispozitiv in functie de datele primite de la senzorii locali a aparatelor pe care le deserveste.