Casa Inteligenta Sunt 847 produse

Module inteligente pentru Smart Home 

pe pagina
Boxa portabila cu lampa inteligenta Redsun RS-02EU-SP, Functie de baterie...
643,50 lei

Boxa portabila cu lampa inteligenta Redsun RS-02EU-SP, Functie de baterie externa, Incarcator Wireless, Bluetooth auriu

Oglinda inteligenta 21.5″ Orvibo OR-M1, Android auriu
3 239,10 lei

Oglinda inteligenta 21.5″ Orvibo OR-M1, Android auriu

Afisat 811 - 847 of 847 produse

Module inteligente pentru Smart Home  sisteme home smart

          Sistemele prezentate dau posibilitatea oricarui utilizator sa-si automatizeze locuinta sau biroul prim module foarte simple conectate prin WiFi si comandate prin aplicatia de Android sau IOS pe nume eWeLink. Aplicatia este GRATUITA si confera posibilitatea efectuarii de programe de actionari, urmariri de temperaturi sau umiditate, etc.
          Modulele trimit date la platforma de cloud prin intermediul router-ului WiFi local, care vă permite să controlați de la distanță toate aparatele cu aplicatia eWeLink de pe telefonul inteligent. Server care il deserveste este Amazon AWS server la nivel mondial putand fi actionat din orice colt al lumii.
          Modulul face posibila actionarea de la distanta prin intermediul telefonului inteligent a tuturor aparatelor de acasă, atâta timp cât telefonul dv. este conentat la reteaua de date. Puteți activa la distanță sau dezactiva aparatele de oriunde, în orice moment. Exista posibilitatea stabilirii unor programe de sincronizare pentru aparatele dumneavoastră, prin care puteti seta un program automat de pornit/oprit sau actionarea unui dispozitiv in functie de datele primite de la senzorii locali a aparatelor pe care le deserveste.