Kit complet automatizare Motorline Bravo500 poarta culisanta cu cremaliera 4 m


Pune o intrebare (0)

201801014623

Produs nou

Kit pentru automatizare poarta culisanta cu lungimea de pana la 7 m si greutatea de max. 500 kg.

Ideal pentru porti porti culisante din zone rezidentiale si industriale cu trafic mediu.

Design compact si adaptabil. Fabricat din materiale de calitate, rotile sunt din otel masiv, cadrul din aluminiu, capace din plastic ABS si limitator electro-mecanic cu protectie din cauciuc.

1 349,00 lei TVA inclus

transport gratuit Transport gratuit!

Comenzi peste 500 ron in peste 1500 locatii prin Sameday

TVA inclusTVA Inclus

Pretul produselor afisate pe site include TVA.

cel mai bun pretPret avantajos

Va garantam cel mai mic adaos comercial pentru ca dvs. sa cumparati la un pret avantajos

montajAsiguram montaj

La cerere putem asigura montajul sistemului contra cost prin partenerii autorizati din zona Dvs. Pentru cerere de montaj completati acest formular.

asistenta tehnicaAsistenta tehnica

Asistenta tehnica gratuita pre si after sale la telefon 0771 667 068. Program de lucru Luni-Vineri 10-18

garantie2 ANI GARANTIE

3 ani garantie produse Hikvision si 30 zile garantie de retur sau schimbare produs

Mai multe detalii

Kit complet automatizare Motorline Bravo500 poarta culisanta cu cremaliera 4 m
Kit complet pentru automatizare de poarta culisanta. Contine un motor marca Motorline Bravo500, o lampa de semnalizare, un set de fotocelule, doua telecomenzi si 4 metri de cremaliera de plastic cu insertie metalica. Se poate folosi la porti de maxim 4 metri si 250 kg in configuratia de fata.           

Motor pentru porti culisante de ultima generatie!Acest motor pentru automatizarea unei porti culisante este puternic si fiabil, fabricat de Motorline in Portugalia sub cele mai inalte standarde. Motorul poate deschide porti de pana la 500kg. Este echipat cu un panou de control care ofera numeroase beneficii cum ar fii reglarea puterii, auto-inchidere, scadere treptat de viteza si alte functii.                

 Alegerea numarul 1 a instalatorilor!   Atat clienți cat si instalatorii vor prefera automatizarea motorline datorita usurintei in instalare. Nu mai trebuie sa citesti manualul, Motorline iti ofera doua filme pentru montaj si programare care iti explica totul pas cu pas. Calitatea produsului si simplitatea de instalare il face sa fie prima alegere a instalatorilor. Acest motor puternic iti va fi de folos multi ani de la instalare, fara probleme de fiabilitate si fara intretinere costisitoare. Panoul de control electronic dispune de multe funcții , dar cu o programare simpla, logica. Daca esti un instalator priceput si cu experienta ai putea sa instalezi acest sistem in aproximativ doua ore. Toate componentele sunt la locul lor si instalarea se face extrem de repede. Siguranta prima! Pe langa fiabilitatea crescuta a produselor, Motorline pune accent si pe siguranta persoanelor. Automatizarea Motorline Bravo500 are un sistem de detectare a obstacolelor cu fotocelule care va oprii poarta in cazul unui obstacol pe cursa sa.                  Stiu sigur ca se potriveste portii mele!Acest kit de automatizare poarta culisanta se potriveste pentru porti de 4 metri si 250 KG. Cremaliera de plastic cu insertie metalica nu este recomandata la porti mai grele. Cremaliera de plastica este foarte silentioasa, acesta este avantajul ei. Daca poarta ta nu depaseste 250 Kg acest kit este pentru tine!        

  Caracteristici speciale: 

 •Oprire de urgenta: daca apasati butonul inainte ca poarta sa fie maxim inchisa sau deschisa automatizarea se va oprii
•Sistem anti-strivire si detectare automata a obstacolelor: Unitatea de control electronic avansata a motorului bravo500 administreaza in mod inteligent poarta pentru evitarea accidentelor si detecteaza prezenta obiectelor in mod automat prin fotocelulele incluse in Kit
•Functie de reducere a vitezei: Aceasta functie este utilizata pentru a evita stricarea portii datorita vitezei prea mari a automatizarii. Astfel puteti programa motorul sa deschida poarta la o viteza mai mica sau sa incetineasca miscarea portii la inceputul si sfarsitul cursei.
•Timer: Unitatea de control poate deschide poarta la o ora fixa. Nu sunt necesare cunostinte evoluate pentru instalare si configurare      

Continutul kitului :

1 buc Motor Motorline Bravo500
2 buc Limitatori de cursa mecanici
2 buc Telecomanda 4 butoane
1 set Fotocelule
1 buc Lampa semnalizare
1 buc Manual de instalare si programare
1 buc Placa de montaj metalica
1 Set 4 Metri cremaliera plastic cu insertie metalica  
Manual de instalare

https://telesystem.ro/teledbnew/uploads/2442/Manual instalare bravo500_en.pdf Manual programare https://telesystem.ro/teledbnew/uploads/2442/Manual programare_mc1_en.pdf Reglare ambreiaj https://telesystem.ro/teledbnew/uploads/2442/Manual reglare ambreiaj bravo500_en.pdf Declaratie conformitate https://telesystem.ro/teledbnew/uploads/2442/UE - BRAVO500_524 - EN.pdf

Intrebari (0)

Nicio intrebare


Intrebarea ta a fost inregistrata si trimisa echipei. Multumim!
Pune o intrebare despre produs
ascunde formular

Reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si: