Blog Camere darkfighter hikvision
Datorita insusirilor smart avansate, noile camere IP Smart Darkfighter de la Hikvision sunt capabile sa captureze imagini detaliate chiar si in conditii de iluminare scazute, atat ziua, cat si noaptea.

Datorita insusirilor smart avansate, noile camere IP Smart Darkfighter de la Hikvision sunt capabile sa captureze imagini detaliate chiar si in conditii de iluminare scazute, atat ziua, cat si noaptea.

Performanta impresionanta, varietatea modelelor si usurinta folosirii transforma aceste camere complicate capabile de monitorizare video de un inalt nivel. Astfel, aceste camere devin o optiune perfecta pentru supravegherea video a punctelor de vanzare, depozitelor, a aeroporturilor si a numeroase alte locatii.

 

Este de asteptat ca inregistrarile camerelor traditionale in conditii de iluminare diminuata sa prezine numeroase minusuri in ceee ce priveste detaliile, calitatea totala, culoarea imaginilor.

Camerele Darkfighter includ, insa, un senzor de scanare progresiva CMOS ½” ce ajuta la captarea unor imagini de buna calitate, cu valoare ridicata pentru culori in niveluri de lumina de 0,002 lux (ochiul uman percepe acest nivel ca fiind intuneric complet). Sensibilitatea lor ampla recomanda aceste camere in special pentru monitorizarea pe timp nocturn, ele eliminand nevoia instalarii unor alte surse de lumina.

In aplicatiile speciale si in zonele cu risc crescut, calitatea imaginii nu este suficienta; este nevoie, in aceste situatii, ca aceste camere de monitorizare sa detina abilitati impresionante de analiza, pentru o functionare optima in toate situatiile si pentru a minimiza riscurile. Smart Audio Detection (Detectie Audio Smart), Smart Face Detection (Detectie Faciala Smart), Smart Defog (Dezaburire Smart), Smart Line Crossing Detection (Detectia Smart a Trecerii Liniei Virtuale), Smart Intrusion Detection (Detectia Smart a Intrusilor), Smart VQD (Detectia Smart a Calitatii Video) sunt doar cateva dintre functiile acestor camere ce le definesc ca si camere extrem de inteligente, apte sa raspunda eficient si celor mai complexe provocari.

Camerele Darkfighter se disting de toate celelalte modele de camere prin capacitatea de analiza, rezolutia HD Megapixel (1920×1080 la 50fps), performanta impresionanta in conditii speciale. Aceste camere includ tehnologia codec de Smart Dynamic Rol (Regiune de interes dinamica), ce face posibila focalizarea codificarii pe o zona anterior definite. Astfel, camerele Darknight nu doar salveaza detaliile esentiale la rezolutii ridicate, ci si maximizeaza potentialul celor 2 megapixeli. Toate aceste caracteristici combinate transforma camerele Darknight intr-un reper important in tehnologia profesionala de supraveghere video.

Beneficiile tehnologiei Hikvision EXIR

Nu a trecut foarte mult timp de cand Hikvision a lansat tehnologia infrarosu inovatoare EXIR pentru camerele de monitorizare.Colectia performanta EXIR ofera, in acest moment, cele mai noi niveluri de monitorizare pe timpul noptii, tocmai datorita celor mai performante iluminatoare pe care le includ. Supraexpunerea si zonele intunecate din colturi dispar complet. La lista imbunatatilor se adauga si durata indelungata, economisirea energiei, precum si disiparea eficienta a caldurii.

Tehnologia EXIR presupune ca LED-urile camerelor de supraveghere video Hikvision sa creeze lumina in forma rectangulara, ce se combina cu un ecran traditional. LED-urile sunt folosite mult mai eficient, in timp ce poluarea luminoasa este mult diminuata.

Intrucat eficienta iluminarii creste cu 30% fata de tehnologia traditionala a LED-urilor, dar si datorita extractiei luminii de 1050mV in loc de 750mV (in tehnologiile anterioare), este evident ca tehnologia EXIR este superioara, transformand camerele Hikvision in unele din cele mai performante camere ale momentului. Ele devin una dintre cele mai bune optiuni in aplicatiile de monitorizare a resedintelor si birourilor, in acelasi timp.

Aplicatii pentru camerele de monitorizare Hikvision DARKFIGHTER

APARARE

Depozitele de munitie si combustibil, bazele militare, precum si spatiile izolate au nevoie de monitorizare performanta, chiar si in perioada nocturna. Functiile inteligente si performanta in conditii de iluminare diminuata ajuta camerele Darkfighter sa captureze imagini deslusite si pline de detalii, indiferent de conditiile de iluminare.

INDUSTRIAL

Zonele extrem de ample de tip industrial nu beneficiaza de lumina buna in timpul noptii. Cu toate acestea, ele prezinta nevoi de monitorizare video complexe, intrucat nu este necesara doar monitorizarea bunurilor, ci si supravegherea in scopul preventiei incidentelor si capturarea unor posibile accidente prin filmare. Camerele Darkfighter sunt o optiune de incredere in acest caz, ele indeplinind cu succes nevoile specifice pentru acest tip de spatii.

LOGISTICA

Monitorizarea spatiilor de logistica implica numeroase sarcini: monitorizare pentru zone de incarcare/descarcare, spatii de depozitare, zone exterioare insuficient iluminate (cu risc de intrare prin efractie ridicat). Spre deosebire de camerele de monitorizare traditionale, camerele Hikvision Darkfighter pot asigura eficient si optim monitorizarea spatiilor mentionate anterior.

PARCARI

Parcarile, garajele si spatiile unde vehiculele prezinta risc pentru a fi avariate sau chiar furate implica nevoia de monitorizare video excelenta. Camerele Darkfighter pot capta imagini la rezolutie Full HD chiar si in cele mai potrivnice contexte, ceea ce le recomanda si pentru monitorizarea parcarilor si a garajelor.

AEROPORTURI

Aeroporturile si toate zonele de transport presupun protejare ridicata atat in beneficiul calatorilor, cat si pentru personalul prezent non-stop in aceste zone. Deocamdata, camerele Darkfighter sunt cea mai buna varianta pentru monitorizarea acestor spatii, indiferent de cat de slab iluminate sunt acestea.

SUPRAVEGHEREA URBANA

Majoritatea camerelor de monitorizare urbana sunt construite pentru a putea rezista tuturor conditiilor meteorologice. Autoritatile municipale aleg, de cele mai multe ori, camerele Darkfighter intrucat ele sunt capabile sa functioneze in numeroase conditii, spre deosebire de restul camerelor existente pe piata in acest moment.