Blog logo_rovision

Firma noastra se bazeaza pe o echipa tanara, dinamica, ambitioasa, dornica de afirmare pe piata sistemelor de supraveghere. Suntem orientati atat pe o gama low-cost- destinata celor cu buget redus- cat si pe Kit-uri de supraveghere performante(ahd,hdcv,ip,tvi), in conformitate cu noile tendinte ale pietei din acest domeniu, concurenta din piata sistemelor de supraveghere si securitate impunand utilizarea unor standarde foarte inalte.

 

DE CE SA ALEGI ROVISION?

 

 

Pentru ca:

 Firma noastra se bazeaza pe o echipa tanara, dinamica, ambitioasa, dornica de afirmare pe piata produselor de acelasi gen, aflata in permanenta extindere, ce urmareste tratarea cu profesionalim, – avand peste 10 ani experienta in acest domeniu- seriozitate si amabilitate a tuturor dorintelor Dvs. in ceea ce priveste siguranta caminului, a autoturismului sau a firmei pe care o conduceti. Suntem direct importatori a sistemelor de supraveghere, DVR-urilor si a accesoriilor legate de securitate.

– Oferim siguranta deplina afacerii DVs. la cel mai bun raport calitate-pret, branduri de renume (DAHUAHIKVISION) fiind oferta noastra in solutionarea breselor de securitate. Suntem orientati atat pe o gama low-cost- destinata celor cu buget redus- cat si pe Kit-uri de supraveghere performante (ahd, hdcv, ip, tvi), in conformitate cu noile tendinte ale pietei din acest domeniu, concurenta din piata sistemelor de supraveghere si securitate impunand utilizarea unor standarde foarte inalte.

– O gama diversificata de produse va asteapta pe site-ul nostru – camere supraveghere HikvisionDahua, Rovision, UNV, DVR-urimufe, cablu supraveghere, surse alimentare camere supraveghere– comenzile fiind procesate si onorate la timp, suportul tehnic fiind asigurat permanent de colegii nostri din departamentul tehnic, conform programului afisat, intre orele 9- 18, orice nelamurire legata de produse sau de modul de conectare a acestora putand fi elucidate in timp real- la telefon, sau prin intermediul tutorialelor realizate de echipa noastra si postate pe site.

– Garantia produselor noastre este de 24 luni, preturile afisate continand TVA, adaosul comercial fiind minim.

– Suntem importatori si distribuitori la o mare parte din produsele de pe site

-Suntem parteneri de peste 3 ani cu Emag, Cel.ro, Domo.ro

SI inca ceva….

 Oferim Transport GRATUIT pentru comenzi mai mari de 500 ron si suport tehnic gratuit cu specialisti in domeniul sistemelor de supraveghere.