Datele de identificare ale comerciantului

SC Cristal SRL, are sediul social in Str.Letea nr 2 BACAU, ROMANIA si inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J04/21/1992, CUI 951839, atribut fiscal RO, capital social 200 ron avand cont bancar in ron IBAN RO25CARP004100834758RO01, deschis la Banca Patria Bank fosta Carpatica.

Modalitati de achizitionare a produselor.

Puteti comanda produsele noastre fie online (adaugand produsele dorite in cos si urmand pasii de finalizare a comenzii), fie prin asistenta telefonica (apelati numarul cu tarif normal afisat pe prima pagina a site-ului).

Modalitati de plata

1. Transfer bancar

2. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard).

 
Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

3. Plata cash ramburs la curier DPD Romania.


Dreptul de retragere

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului (data chitantei primita de la firma de curierat / data trimiterii coletului catre S.C. Cristal S.R.L). Consumatorul va suporta costul legat de returnarea produselor. Consumatorul, inainte de expirarea perioadei de returnare (14 zile), trebuie sa informeze S.C. CRISTAL S.R.L cu privire la decizia sa de returnare.Returul se face prin colet, cu aceeasi firma de curierat rapid prin care a fost expediat initial adica DPD Curier.Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, şocuri etc. Doar in anumite situatii, se pot percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, desigilate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, aceste taxe pot avea o valoare între 10 si 50% din valoarea initiala a produsului, in funcţie de gradul de afectare al formei initiale al coletului si/sau produsului.

IN CAZUL DEPASIRII TERMENULUI DE 14 ZILE, CONSUMATORUL ISI PIERDE DREPTUL DE A RETURNA PRODUSUL (DE A SE RETRAGE DIN CONTRACT).

Returnarea produselor se face postal, nu ramburs la adresa: Str. Alecu Russo,nr 88, Bacau, Bacau, Coletul (inclusiv eventualele cadouri) va fi returnat insotit de copie carte de identitate, factura si chitanta original, sau copii ale acestor documente. Produsele vor fi returnate in stare originala si in ambalajul original (ambalajul produsului trebuie sa fie protejat pe toata durata transportului de la client pana la livrarea in depozitul CRISTAL. Consumatorul are obligatia sa returneze toate partile componente ale produsului returnat, in caz contrar CRISTAL nu va restitui contravaloarea produsului in cauza. Termenul de returnare a contravalorii produselor returnate este de 14 de zile de la receptionarea coletului de catre S.C.CRISTAL in baza O.U.G. 34/2014. In cazul in care coletul nu este insotit de copii ale actelor cat si de toate partile componente ale produsului, CRISTAL S.R.L, NU isi asuma nici o responsbilitate privind returnarea banilor sau solutionarea problemei reclamate. Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele. S.C.CRISTAL S.R.L va proceda la distrugerea produselor returnate incomplet in termen de 90 de zile de la data receptionarii produselor respective, fara a a avea nici o alta obligatie fata de client (returnarea contravalorii produselor sau restituirea produsului primit de la client).

​PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

CONFORM LEGII NR. 677/2001 PENTRU PROTECȚIA PERSOANELOR CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI LIBERA CIRCULAȚIE A ACESTORA, MODIFICATĂ ȘI COMPLETATĂ, ȘI LEGII NR. 506/2004 PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI PROTECȚIA VIEȚII ÎN SECTORUL COMUNICAȚIILOR ELECTRONICE, cameresupraveghereieftine.ro ARE OBLIGAȚIA DE PRELUCRA DATELE PERSONALE FURNIZATE DE UTILIZATORI ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ ŞI NUMAI PENTRU SCOPURILE SPECIFICATE. 

MOTIVELE COLECTĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL SUNT: GESTIUNEA ECONOMICO-FINANCIARĂ, RECLAMA, MARKETINGUL, PUBLICITATEA, STATISTICA, SERVICIILE DE COMUNICAȚII ELECTRONICE, INFORMAREA CLIENTULUI PRIVIND SITUAȚIA CONTULUI SĂU DE PE cameresupraveghereieftine.ro , INFORMAREA CLIENȚILOR ȘI STAREA COMENZILOR.
IN URMA CONSIMTĂMÂNTULUI DVS. EXPRES PUTEȚI PRIMI COMUNICARI COMERCIALE DESPRE OFERTE PROMOȚIONALE, DISCOUNTURI, CONCURSURI SAU INFORMAȚII DESPRE PRODUSELE ȘI SERVICIILE NOASTRE PRIN INTERMEDIUL POȘTEI SAU PRIN MIJLOACE ELECTRONICE.
AVEȚI DREPTUL DE A SOLICITA IN MOD GRATUIT ACCESAREA, MODIFICAREA, ȘTERGEREA DATELOR DVS. PERSONALE ÎN ORICE MOMENT. PENTRU ACEASTA, NE PUTEȚI, DE ASEMENEA, CONTACTA PRIN INTERMEDIUL FORMULARULUI DE CONTACT DE PE SITE.
COMPLETAREA DE CĂTRE UTILIZATOR A FORMULARELOR DE PE SITE ECHIVALEAZĂ CU ACCEPTAREA NECONDIȚIONATĂ A INCLUDERII ACESTOR DATE ÎN BAZA DE DATE Camvision ȘI A UTILIZĂRII ŞI PRELUCRĂRII ACESTORA DE CĂTRE cameresupraveghereieftine.ro, AFILIAȚI ȘI COLABORATORI, PENTRU DESFĂȘURAREA ACTIVITĂȚILOR ENUMERATE MAI SUS, INCLUSIV, DAR NELIMITÂNDUSE LA FURNIZORII DE SEVICII DE MARKETING, CURIERAT ŞI SERVICII DE PLATĂ.

Certificat de garantie

SC Cristal SRL declara pe proprie raspundere ca produsele comercializate corespund documentatiilor de executie ale fabricantilor, fapt atestat prin certificatele de calitate emise de producatori.

SC Cristal SRL acorda o garantie comerciala pe o perioada de 24 de luni.

Service-ul este asigurat in perioada de garantie de catre vanzator. Orice defectiune aparuta in perioada de garantie, datorita unei cause neimputabile beneficiarului, va fi remediate de vanzator (prin reparatre sau inlocuirea subansamblelor defecte), gratuit, la departamentul de service din Bacau Str Alecco Russo nr 88.Service-ul post-garantie se efectueaza tot la sediul firmei contracost.Reparatia va fi facuta in termen intre 2-15 zile de la constatarea defectiunii. In cazul in care, datorita lipsei unor componente, defectiunea nu poate fi remediate in termenul sus mentionat, perioada de garantie se va prelungi cu perioada in care echipamentul nu poate fi folosit de beneficiar fara ca aceasta perioada sa depaseasca 10% din perioada de garantie. Vanzatorul nu răspunde pentru pierderile colaterale urmare a riscurilor previzibile ce deriva din utilizarea produselor hardware, software(ex. pierderea informaţiilor, a datelor sau a imaginilor pe care beneficiarul le are stocate in DVR, beneficiarul având sarcina salvării periodice a datelor ce-i aparţin, astfel incat, daca este cazul, vânzătorul sa poată formata HDD-ul si instala programe de test si/sau cele existente in factură la momentul vânzării). Răspunderea firmei vanzatoare este a repara sau înlocui produsul, constatat defectul (sau părţile acestuia), răspunderea fiind limitata la valoarea preţului de vânzare al produsului

Modalitati de asigurare a garantiei:

Garantia se acorda pentru produsele comercializate de SC Cristal SRL ale caror instructiuni de utilizare au fost respectate intocmai. Nu se asigura garantie pentru produsele deteriorate din cauza nerespectarii instructiunilor de utilizare, intretinere si manipulare cat si a interventiei neautorizate asupra acestora.

Orice reclamatie va fi insotita de datele de indentificare ale consumatorului, factura fiscala (copie), de certificatul de garantie si de chitanta eliberata de catre operatorul de servicii postale (curier), in cadrul termenului de garantie mentionat in instructiunile de utilizare ale produsului.

 Pentru a evita deteriorarea produselor pe transport este recomandat sa le impachetati adecvat, daca este posibil in ambalajul original. 

 Dumneavoastra trebuie sa sunati la DPDCURIER pentru ridicarea coletului sau puteti sa il duceti personal la sediu. Produsele se trimit catre sediul Cristal srl Bacau str Alecco Russo nr 88 cu plata conform contractului nostru cu firma de curierat.

 Costurile de transport pentru produsele aflate in garantie vor fi suportate integral de catre Cristal srl daca se confirma nefunctionalitatea produsului din cauze de fabricatie. In cazul in care nu va aflati in aria de acoperire a DPD CURIER, va rugam contactati unul din operatorii nostri pentru a trimite o firma de curierat sa va ridice coletul.

 In cazul in care doriti sa trimiteti coletul cu alta firma de curierat, este recomandat sa ne anuntati in prealabil. In acest caz costurile de transport vor fi suportate de dumneavoastra. 

Politica de confidentialitate

Această politică se referă la modul în care utilizăm informațiile personale. Luăm în serios intimitatea dumneavoastra și vom lua toate măsurile pentru a va proteja informațiile personale. Orice informație cu caracter personal primita va fi utilizata doar pentru a îndeplini comanda, și poate fi utilizată în scopuri analitice interne. Nu vom vinde sau redistribui informațiile dvs. pentru oricine.


cameresupraveghereieftine.ro isi REZERVĂ DREPTUL DE A ACTUALIZA SAU MODIFICA TERMENII ŞI CONDIŢIILE ÎN ORICE MOMENT, FĂRĂ O NOTIFICARE PREALABILĂ.