Cristal SRL este o firma din cadrul Tehnologiei Comunicatiei si a Informatiei din Romania (TIC).

Compania noastra,importator de 7 ani in Romania, ofera servicii esențiale în dezvoltarea CCTV.

Camerele de supraveghere de pe acest site sunt solutia perfecta pentru a va proteja proprietatea, casa, apartamentul sau afacerile de orice fel.Oriunde vă aflați în lume,fie ca doriți să aruncati o privire la casa dumneavoastra și la cei dragi pentru a vă asigura că totul este în regulă , sau pentru a va supraveghea de indeaproape afacerea pentru a vedea dacă apare vreun incident sau doar ca o măsură preventivă, în cazul în care observați ceva suspect,atunci o camera de supraveghere e alegerea potrivita pentru tine.

Avem cel mai mic pret de pe web la multe articole de pe acest site, compania noastra CRISTAL incearca sa ofere calitate cu cel mai mic adaos comercial.

In mod evident, sentimente ca îndoială, teamă, nesiguranță, pericolul duc la neliniște și îngrijorare în rândul persoanelor întotdeauna grabite și preocupate sa-si indeplineasca activitățile si solicitarile de zi cu zi . Timpul nu este niciodată suficient, nu putem fi în același loc, în același timp, atât viața de familie cat si serviciul necesită responsabilitate, seriozitate, eficienta, dar mai ales,prezență. Trăim mai liniștiti și mai puțin stresant știind că, într-un fel, suntem prezenți în locuri în care nu putem fi datorita înregistrărilor video realizate de camerele de supraveghere.Asadar, putem reconstrui cu ușurință și să clarificam circumstanțele care, uneori, duc la evenimente nefericite. Mai mult decât atât, un sistem de camera de supraveghere este o soluție eficientă de a tine hoții și spărgătorii la distanta de bunurile tale, sa-i descurajeze ,și desigur,sa-i înregistreze.

De ce sa alegeti camerele de supraveghere?

- Pentru a va asigura securitatea casei sau a afacerii;

- Pentru a va proteja familia, casa și afacerea impotriva spargerilor, furturilor și vandalismului ca măsură preventivă;

- Pentru a descuraja potențialii hoți și spărgători;

- Inregistrările sunt instrumente utile pentru a identifica și pentru a prinde potențialii intruși, hoți, criminali, violatori, atât pentru noi cât și pentru poliție, atunci când acestia se confruntă cu cazuri penale sau, cel puțin, pot constitui dovezi solide care să faciliteze capturarea si condamnarea lor.Munca lor este facilitată si noi suntem mai liniștiti.

Știind că aveți o dovadă a activităților desfășurate pe proprietatea dumneavoastră, atunci când nu sunteti acolo,va asigura acel sentiment de pace interioară, care, indiferent de ce se întâmplă,infractorul va fi prins.

Securitatea casei cu un aparat de fotografiat complet de supraveghere este cea mai bună investiție pe care ati putea sa o faceti, dacă doriți să-i stiti pe cei dragi în siguranță.