Dispozitiv de monitorizare a mediului wireless Sonoff SC


Pune o intrebare (0)

201904000073

Produs nou

Sonoff SC este o statie smart WiFI de monitorizare a calitatii aerului din spatiile interioare.

171,0 lei TVA inclus

transport gratuit Transport gratuit!

Comenzi peste 500 ron in peste 1500 locatii DPD CURIER

TVA inclusTVA Inclus

Pretul produselor afisate pe site include TVA.

cel mai bun pretPret avantajos

Va garantam cel mai mic adaos comercial pentru ca dvs. sa cumparati la un pret avantajos

montajAsiguram montaj

Asiguram montaj camere supraveghere, acoperire nationala, 10% discount daca achizitionati de pe acest site!

asistenta tehnicaAsistenta tehnica

Asistenta tehnica gratuita pre si after sale la telefon 0799.165.766. Program de lucru Luni-Vineri 10-18.

garantie2 ANI GARANTIE

3 ani garantie produse Hikvision si 30 zile garantie de retur sau schimbare produs

Mai multe detalii

Sonoff SC este o statie WiFI de monitorizare a calitatii aerului din spatiile interioare. Dispozitivul de monitorizare a mediului de acasă este un detector de calitate a aerului, un centru de monitorizare a poluării aerului. Monitorul de mediu detecteaza temperatura curenta, umiditatea, intensitatea luminii, calitatea aerului (particule) și chiar nivelurile de zgomot (poluare sonora) si trimite direct date in timp real catre aplicatia iOS / Android eWeLink. Alimentarea se face cu micro USB 5V.

sonoff%20monitor%20realtime%20data.jpg

Cea mai importanta functie este ca accepta setarea tuturor tipurilor de scena inteligente pentru a activa/dezactiva alte dispozitive.

sonoff%20senzor.jpg


Scena inteligenta permite setarea uneia sau mai multor conditii Sonoff SC (temperatura, umiditate, intensitatea luminii, calitatea aerului si nivelurile de zgomot), atunci cand conditiile respecta nivelul presetat, poate declansa pornirea sau oprirea altor dispozitive.

Dispozitiv de monitorizare a mediului, care furnizeză informații despre temperatura curentă (0-100°C), umiditate (%), intensitatea luminii, calitatea aerului și nivelul de zgomot (poluare fonica) pe trei nivele si transmite in timp real datele către aplicatia mobila eWelink (Android/iOS). Alimentare micro USB 3.0-5V, consum max 110mA. Wifi 802.11 b/g/n, 2.4GHz, WPA/WPA2, WEP/TKIP/AES

Intrebari (0)

Nicio intrebare


Intrebarea ta a fost inregistrata si trimisa echipei. Multumim!
Pune o intrebare despre produs
ascunde formular

Reviews

Alte produse din aceeasi categorie

Controller Sonoff wifi ISL01
49,0 lei

Controller Sonoff wifi ISL01 este un modul de comanda pentru control acces la deschidere si inchidere de poarta sau usi cu ajutorul aplicatiei eWeLink.

Releu WIFI SONOFF Basic
47,0 lei

Sonoff Basic este un dispozitiv accesibil pentru casa ta inteligenta, care poate actiona diverse aparate electronice si electrocasnice de la distanta, automat sau manual.

Sonerie inteligenta video wireless Hikvision DS-KB6003-WIP
479,0 lei

  Hikvision DS-KB6003-WIP este o sonerie video wireless inteligenta cu camera integrata de 2MP care va permite sa vedeti cine este la usa. Primiti apeluri de la soneria inteligenta video direct pe tableta, calculator sau smartphone oriunde v-ati afla.

Releu wireless 4 canale Sonoff 4CH
126,0 lei

Sonoff 4CH este un releu wireless care suporta pana la 4 dispotitive conectate in acelasi timp. Aceste dispozitive pot fi pornite sau oprite din aplicatia mobila eWeLink sau poate fi oprita/pornita direct din butoanele releului.

Releu doua canale wireless Sonoff Dual
65,9 lei

Sonoff Dual este un releu inteligent cu control WiFi care poate controla 2 canale independente. Indeplineste functia a doua relee Sonoff standard.

Releu pentru temperatura si umiditate Sonoff TH10
59,9 lei

Sonoff TH10 este un releu care functioneaza prin conectarea la router-ul de internat, poate monitoriza si seta temperatura si umiditatea prin intermediul aplicatiei eWeLink. Modelul TH10 suporta o tensiune de 10A.

Releu monitorizare consum electric wireless Sonoff POW
119,0 lei

Sonoff Pow este un releu (comutator) wireless inteligent cu functie de monitorizare a consumului de energie electrica.

Intrerupator smart wireless Sonoff Touch
169,0 lei

Modul de comanda, tip intrerupator, pentru sistemul de iluminat, conectat prin WiFi si actionat prin Android/iPhone cu aplicatia  eWeLink.

Intrerupator smart WIFI Sonoff Touch 1RX
189,0 lei

 Intrerupator Sonoff Touch 1RX de perete, pentru sistemul de iluminat, conectat prin WiFi si actionat prin Android/iPhone cu aplicatia  eWeLink si comandabil prin telecomanda (SONOFF TX 433MHz).

Intrerupator smart WIFI Sonoff Touch 2RX
212,0 lei

Intrerupator Sonoff Touch 2RX de perete, pentru sistemul de iluminat (2 INTRERUPATOARE) , conectat prin WiFi si actionat prin Android/iPhone cu aplicatia eWeLink si comandabil prin telecomanda (SONOFF TX 433MHz).

Telecomanda smart Sonoff TX
41,0 lei

Telecomanda breloc Sonoff cu 4 butoane  compatibila cu produsele  SONOFF RF.

Controler WIFI SONOFF RX
66,0 lei

Modul de comanda conectat prin WiFi si actionat prin Android/iPhone cu aplicatia  eWeLink.

Senzor de temperatura si umiditate AM2301
39,0 lei

Senzor  de temperatura si umiditate de inalta precizie.

Senzor de temperatura rezistent la apa DS18B20
29,0 lei

Senzor de temperatura, rezistent la apa, praf si rugina, carcasa din inox, dimensiune 6x50mm, lungime cablu 100mm, temperatura de operare -55C ~+125C, precizie 1 °C,  se conecteaza la Controlere WIFI SONOFF seria TH.

Dulie Smart WIFI E27 RX cu comanda pentru iluminat
66,5 lei

Dulie cu comanda inchis/deschis pentru iluminat, conectata prin telecomanda si WiFi. Actionarea se face prin Android/iPhone cu aplicatia software eWeLink sau telecomanda.

Priza smart programabila WIFI S20
133,0 lei

Priza smart Sonoff S20 se poate controlata de pe smartphone si permite pornirea si oprirea oricarui aparat electrocasnic de acasa. Aplicatia eWeLink poate fi instalata pe telefoanele tuturor membrilor familiei si fiecare sa controleze individual aceasta priza.

Controler automatizare GS-SMS 02
262,0 lei

Controler GS-SMS 02 pentru automatizari prin GSM/SMS sau local reprezinta o solutie simpla pentru actionarea unei automatizari care va scapa de utilizarea telecomenzilor, folosind apelarea sau trimiterea unui SMS de pe un telefon mobil.

Releu smart Sonoff G1
161,0 lei

Releu smart SONOFF G1 GSM porneste/opreste device-uri prin telefonul mobil, via GPRS (2G/3G/4G), instaland aplicatia eWeLink.