Cumpara Camere IP Dahua din oferta Rovision. Ai preturi competitive, livrare rapida, garantie 2 ani si suport tehnic gratuit la orice kit achizitionat.

Camere IP Dahua

Daca in trecut supravegherea video apartinea exclusiv clientilor industriali si comerciali, astazi ea este din ce in ce mai accesibila si persoanelor fizice. Practic, oricine poate astazi sa achizitioneze un sistem de supraveghere care pot proteja spatii de la simple camere in case pana la hale industriale cu nevoi specifice.

La Rovision.ro va oferim camere de supraveghere de la producatori renumiti: Hikvision, Dahua, Uniview, Rovision, Asytech. Daca doriti sa cumparati camere ip dahua, informatiile de mai jos va for facilita procesul de selectie.

Camere ip dahua- trasaturi si aplicabilitate

Camerele ip (internet protocol) sunt camere video de tip digital care primesc/transmit date printr-o retea ip. Spre deosebire de camerele traditionale de tip analog, aceste camere nu necesita prezenta unui recorder local pentru inregistrare. Ele au, in schimb, nevoie de o retea locala.

Unele camere ip au nevoie de un recorder video de retea (NVR) pentru inregistrare si managementul alarmelor. Camerele IP nu necesita instalare de catre profesionisti si sunt populare pentru protectia locuintelor, dar si a spatiilor comerciale de mari dimensiuni.

Camerele moderne de supraveghere surclaseaza modelele traditionale prin performantele lor si preturile competitive. Astfel, Camera De Supraveghere Dahua Ipc-Hdbw1230e-0280b-S4 ofera imagini clare (2mp) si are o constructie solida, rezistenta atat la conditiile meteo nefavorabile (IP67), cat si la vandalizare (IK10). Iluminatorul pentru noapte este activ pana la 30m si camera este operabila de pe ios si android.

Spatiile de dimensiuni medii pot fi protejate la exterior cu o Camera De Supraveghere Dahua Ipc-Hfw3241t-Zas-27135. Camera impresioneaza cu o constructie solida, rezistenta la conditii meteo de IP 67 si la vandalizare IK10. Prezinta tehnologie ai cu functie perimetrala si iluminator IR pana la 60m. Manipulare video, detectia miscarii, a anomaliilor audio, conflict ip sunt cateva dintre functiile de care este apta camera.

Aplicatiile de securizare complexe, magazine, spatii comerciale, shopping mall-uri, banci si institutii oficiale pot fi superior protejate prin instalarea unei Camere De Supraveghere Dahua Ipc-Hf81230e-E Ip Box 12mp. Camera vine cu microfon si poate fi conectata la recorder cu e PoE. Functii precum schimbare scenario, depasirea liniei, obiect abandonat, lipsa/detectie faciala, numarare persoane sunt cateva dintre performantele acestei camere.

Camere supraveghere pentru toti clientii

Fie ca doriti sa monitorizati o camera sau un supermarket, la Rovision.ro va oferim produse pentru cele mai multe nevoi de securizare, la cele mai bune preturi. Contactati-ne cat mai repede pentru detalii si sprijin tehnic in luarea unei decizii!