Unitati DVR Dahua cu 4 Canale Sunt 4 produse

Afisat 1 - 4 of 4 produse
DVR Pentabrid cu 4 canale Dahua XVR1B04 Pentabrid HDCVI, AHD, TVI, CVBS, IP,...
237,41 lei

DVR Pentabrid cu 4 canale Dahua XVR1B04 Pentabrid HDCVI, AHD, TVI, CVBS, IP, H.265+, ONVIF, iesiri video HDMI/VGA

DVR Dahua XVR5104HS-X1, 4 canale + 2 IP, 5M-N/4M-N/1080P, H.265+, Pentabrid...
269,00 lei

     DVR hibrid Dahua 4 + 2 canale Pentabrid  XVR5104HS-X1, suporta camere HDCVI/AHD/TVI/Analogice de pana la 5MP 4 canale + 2 canale IP (maxim 6MP).

DVR HDCVI 4 canale Dahua HCVR7104H-4M
659,00 lei

   DVR Dahua HDCVI tribrid HCVR7104H-4M suporta camere HDCVI, Analog + IP.

DVR HDCVI AUTO 4 CANALE DAHUA MCVR5104
2 229,00 lei

DVR HDCVI AUTO 4 CANALE DAHUA MCVR5104

Afisat 1 - 4 of 4 produse

UNITATI DVR DAHUA CU 4 CANALE

Unitatile DVR folosesc un hardware denumit encoder AD care este responabil pentru procesarea datelor care vin de la camera, transformandu-le in inregistrari video.

Sistemele DVR presupun folosirea unor recordere specifice, dar varietatea modelelor este suficient de generoasa pentru a putea alege cea mai buna optiune pentru scenariul de monitorizare. Mai exact, in cadrul unui sistem DVR Dahua, utilizatorul trebuie sa conecteze fiecare camera direct la recorder. Mai mult decat atat, in cadrul unui astfel de sistem, recorderul nu ofera si energie camerelor de monitorizare, fiecare conexiune necesitand un dispozitiv care asigura energia necesara functionarii camerelor.

Prin ce se detaseaza Dahua de competitorii sai?

Unul dintre cele mai respectabile si reputate nume ale momentului in domeniul supravegherii video este cel Dahua. Dahua este producator si furnizor de produse si servicii in monitorizarea video pe plan mondial. Lista de functii, caracteristicile si performantele unitatilor Dahua sunt fundamentale in selectarea lor pentru nenumarate aplicatii de supraveghere video.

Cu lista de functii si caracteristici putem intalni la unitatile DVR Dahua?

Unitatile DVR Dahua permit tehnologii diverse (AHD, HDCVI, HDTVI, Ip, Hibrid 5 in 1, Turbo HD) si sunt capabile de o paleta larga de rezolutii ( 2K 4MP, 4K 8MP, 1080N si 1080P).

In cazul in care scenariul de monitorizare nu este foarte amplu, se poate alege o unitate DVR 4 canale 1080p care vine cu procesor incoporat si are Linux Embedded ca sistem de operare. Ea permite conectarea de0 camere HCDVI, TVI, AHD si IP (4+1 pana la 2MP pentru fiecare canal). Unitatea are 1 canal RCA si audio prin HCDVI si sustine si comunicare bidirectionala. Are interfete HDMI si VGA si permite numeroase functii (detectie miscare, titlu camera, camera blocata, inregistrare, lipsa semnal). Pot fi folosite mai multe moduri de inregistrare (manual, orar, stop, camera obturata, lipsa semnal) si functii de declansare (PTZ, video push, inregistrare, FTP, snapshot, Buzzer&mesaj OSD, tur). Unitatea se poate accesa de pe iPad, iPhone si Android si este compatibila ONVIF 2.42, CGI. Vine cu 2 porturi USB 2.0 si 1 port SATA, de maximum 8TB.

O unitate DVR4 canale Pentabrid de la Dahua mai complexa ofera suport pentru tehnologii HDCVI, TVI, AHD, TVI, CVBS si IP. Ea face posibila conectarea a oricarui tip de camere HCDVI cu rezolutie de maxim 4K, in timp ce, pentru tehnologiile Turbo HD si AHD, rezolutia camerelor nu trebuie sa depaseasca 5MP. Pe langa 4 camere de tip analog, mai pot fi adaugate 4 camere IP, cu o rezolutie de maxim 8MP. O astfel de unitate vine cu 4 intrari audio analog si 4 intrari audio prin HDCVI, pe acelasi cablu. Unitatea are si 8 intrari si 3 iesiri de alarma. Functiile sale certifica performanta de incredere a sistemului: tripwire (bariera virtuala), detectarea obiectelor abandonate, detectia facial. Unitatea poate stoca inregistrarile pe hard disk de maxim 8TB si include 2 porturi USB. . Unitatea permite si monitorizare de la distanta prin smartphone, soft client sau browser. Poate functiona cu camere de la numerosi producatori: Arecont, Dynacolor, Axis, Onvif, PSIA, Sony, Panasonic, General si, evident, Dahua.

Cand scenariul de monitorizare o cere, se poate opta pentru un DVR HDCVI Auto 4 canale care suporta tehnologie Analog si HDCVI. Unitatea vine cu intrare/iesire audio si permite comunicare bidirectionala. Rezolutia de redare este de 800x600, iar unitatea ofera posibilitatea efectuarii de numeroase functii ( Meniu OSD, detectie la miscare, lipsa semnal, timp, titlu, camera blocata, inregistrare). Ea permite si mai multe moduri de operare , inregistrare si accesarea de la distanta (configurare, descarcate inregistrare, control PTZ, redare, Log). Este accesibila prin Windows Phone, iOS si Android.

Un model asemenator care vine cu sistem de operare (Linux Embedded) este cel care permite tehnologie HDCVI si Analog. Unitatea vine cu 4 canale si sustine si comunicare bidirectionala. Are display VGA si 2 TV si mai multe moduri de inregistrare (manual, stop, la orar). Lista functiilor de declansare eveniment (PTZ, Tur, Inregistrare, Buzzer, FTP, Screen tips, alarma) si cea la detectie video este destul de cuprinzatoare. La fel este si pentru functiile de redare. Unitatea vine cu modul Wi-Fi incorporat si modul 3 G. Este posibila operarea de la distanta, dar si accesarea prin smartphone. Unitatea are port SATA, un slot card SD si 2 porturi USB 2.0.

O ultima mentiune

Unitatile de inregistrare DVR sunt justificate atunci cand cheltuielile trebuie neaparat sa ramana cat mai mici. Camerele care se folosesc cu aceste sisteme sunt mult mai accesibile, ceea ce explica si investitia mai mica din sistemele DVR. Atat timp cat exigentele nu sunt foarte inalte sau scenariul de monitorizare foarte complex, sistemele DVR pot fi cea mai buna alegere, aproape de fiecare data.