Unitati DVR Dahua cu 8 Canale Sunt 8 produse

Afisat 1 - 8 of 8 produse
DVR Pentabrid Dahua 8 canale 1080N, XVR1A08 Compresie H.264 procesor...
249,00 lei

DVR Pentabrid Dahua 8 canale 1080N,  XVR1A08  Compresie H.264 procesor incorporat Max 2 camere IP de max 5 MP

NVR 8 canale 6 megapixeli Dahua NVR2108HS-S2
329,00 lei

     NVR 8 canale 6 megapixeli Dahua NVR2108HS-S2

DVR stand alone HDCVI CU 8 CANALE VIDEO TRIBRID DAHUA HCVR4108HS-S2
349,00 lei

DVR stand alone HDCVI CU 8 CANALE VIDEO TRIBRID DAHUA HCVR4108HS-S2, 8 intrari audio prin HDCVI

DVR HDCVI 8 canale 4k Pentabrid Full HD compresie H.265 Dahua XVR5108HS-X
373,00 lei

   XVR5108HS-X este un DVR Pentabrid cu 8 canale de inregistrare video de la Dahua, care este compatibil cu tehnologiile HDCVI, CVBS, AHD, TVI, IP.

NVR pentru 8 camere IP 5 MP, Bitrate 80 Mbps - Dahua NVR4108
499,00 lei

NVR  pentru 8 camere IP 5 MP, Bitrate 80 Mbps - Dahua NVR4108 

NVR 8 Canale Dahua NVR2108HS-8P-S2
649,00 lei

NVR 8 canale, 8 porturi PoE, suporta camere de maxim 6 MP cu compresie H.264+/ H.264, Redare simultană pe toate canalele, interfață GRID și căutare inteligentă

DVR 8 canale 8MP 4k WizSense Inteligenta Artificiala XVR5108HS-4KL-I2 Dahua
772,99 lei

DVR 8 canale 8MP 4k WizSense XVR5108HS-4KL-I2 Dahua

DVR 8 canale Pentabrid 4K integrare POS compresie H.265 Dahua XVR7108HE-4KL-X
889,00 lei

              DVR 8 canale Dahua XVR7108HE-4KL-X 4K Pentabrid HDCVI, AHD, TVI, CVBS + IP, H.265+, integrare POS, alarma

Afisat 1 - 8 of 8 produse

UNITATI DVR DAHUA CU 8 CANALE

Cand vine vorba despre sistemele de supraveghere video, exista doua mari categorii intre care se poate face alegerea: DVR si NVR. Daca in trecut calitatea video a sistemelor DVR era mai scazuta decat cea oferita de sistemele NVR, aceasta diferenta s-a diminuat considerabil in ultimii ani.

In continuare, diferentele fundamentale intre cele doua tipuri de monitorizare este data de costuri, cum sunt transmise datele video si tipurile de camere folosite. Chiar daca sistemele NVR prezinta o calitate mai buna pentru imagini sau o flexibilitate mai buna, ele sunt mult mai costisitoare decat sistemele de tip DVR.

De ce este Dahua un nume atat de important in acest domeniu?

Dahua nu este doar un producator si furnizor de echipamente si servicii de monitorizare video, ci unul dintre cele mai renumite nume pe plan mondial in acest domeniu.

Varietatea modelelor, performanta de incredere si paleta larga de costuri reprezinta doar cateva dintre motivele pentru care sistemele de monitorizare video Dahua sunt intotdeauna o alegere potrivita.

Care sunt specificatiile tipice pentru unitatile Dahua cu 8 canale?

Multe dintre unitatile Dahua cu 8 canale sustin tehnologia AHD, HDCVI, HDTVI, hybrid 5in1 si IP. Rezolutiile de care ele sunt capabile sunt 4K 8MP, 1080N, 720P si 1080P.

Daca scenariul de monitorizare nu este foarte complex, se poate opta pentru o unitate DVR8 canale HDCVI Pentabrid ce este compatibil cu camere Analog, IP, HDCVI, AHD si TVI. Aceasta unitate ofera rezolutie de inregistrare de 1080N pe toate canalele si include 8 canale Full HD si 2 canale IP. Unitatea are 1 intrare audio pe analog si o iesire video simultana HDMI/VGA. Este echipata ONVIF 2.4.1 si suporta hard disk SATA pana la 6TB. Prezinta porturi pentru 2 USB-uri si functii de video push, declansare la inregistrare, Snapshot, FTP, Email, Buzzer&Mesaj OSD, lipsa semnal si camera obturata, detectie miscare. Poate fi accesata de la distanta prin smartphone, browser sau soft client. Este comatibila cu numeroase branduri de camere: General, Dynacolor, Axis, Arecont, Panasonic, PSIA, Sony, Samsung, Dahua.

Un alt exemplu de unitate Dahua cu 8 canale vine cu sistem de operare Linux si procesor incorporat. Aceasta unitate Pentabrid sustine tehnologie HCDVI, AHD, CVBS, TVI si IP. Are intrari de camere IP 8 +4, pana la 5MP pentru fiecare canal. Are o iesire RCA si permite comunicare bidirectionala. Include iesire HDMI si VGA si numeroase functii: ceas, lipsa semnal, titlu camera, camera blocata, inregistrare si detectie miscare. Se poate alege din modurile de operare: manual, orar (continuu sau la detectie de miscare), camera obturata, lipsa semnal sau stop. Functiile de declansare nu dezamagesc nici ele: email, inregistrare, PTZ, video push, snapshot, Buzzer& Mesaj OSD. Unitatea include functii IVS (detectie facial, tripwire, detectie intrusi, detectie obiect abandonat) si nenumarate functii de redare. Este accesibila prin Android, iPad si iPhone si echipata ONVIF 2.42, CGI. De asemenea, ea include port SATA de maxim 2 TB si include 2 porturi USB 2.0.

Un alt model complex DVR 8 canale 4 K permite conectarea de camere de tip HDCVI, TVI, AHD, CVBS si IP. Aceasta unitate suporta camere 4K si 4 camere IP de pana la 8MP. Spre deosebire de modele anterioare, aceasta unitate permite si conectarea camerelor HDCVI cu microfon incorporate pe acelasi cablru. Unitatea vine si cu o functie inedita (Smart Fan) care cauzeaza pornirea/oprirea automata a ventilatorului, in functie de temperature. In acest fel, clientul se bucura de o experienta mai placuta, in timp ce zgomotul este mult diminuat. Unitatea are rezolutie de inregistrare de 4K la 7 cadre pe secunda pentru toate canale. Ea include o intrare si o iesire audio standard si una audio prin HDCVI. Include si iesiri HDMI/VGA concomitente, permitand functii inteligente IVS si interfata SATA pana la 8TB. Poate fi monitorizata de la distanta prin soft client, browser sau prin smartphone. Este pregatita ONVIF si poate fi folosita cu camere de la alti producatori: Arecont, Dynacolor, Axis, General, PSIA, Panasonic, Sony, Samsung, nu doar de la Dahua.

Cand scenariul de monitorizare o impune, se poate alege o unitate DVR Dahua 8 canale 4K Pentabrid care suporta urmatoarele tehnologii: AHD, TVI, HCDVI, IP si CVBS. Ea are 8 canale si intrari video IP 8+8, pana la 8 MP pentru fiecare canale. Are iesiri video pentru VGA si HDMI, dar si intrari/iesiri audio. Permite comunicare bidirectionala si mai multe moduri de inregistrare (manual, orar, camera obturata, lipsa semnal, stop, alarma). Permite 2 porturi SATA si vine cu 2 porturi USB (1 USB 2.0 si un port USB 3.0) si 1 port pentru control PTZ.

Concluzia noastra

Daca sunteti in cautarea unui sistem de monitorizare video in direct, sistemul DVR va fi, de cele mai multe ori, o buna alegere, mai ales atunci cand resedinta este deja prevazuta cu cabluri coaxiale de la sistemul de supraveghere anterior. In final, nevoile concrete ale situatiei de monitorizare vor impune sau nu folosirea unui sistem de tip DVR.