Unitati NVR Hikvision cu 4 Canale Nu sunt produse in aceasta categorie

UNITATI NVR HIKVISION CU 4 CANALE

Recorderul de inregistrare video (cunoscut sub denumirea NVR) este un program software care face posibila supravegherea video in format digital pe un disk drive, USB, card de memories au orice alt dispozitiv asemenator de stocare.

NVR-ul nu are hardware pentru capturarea video. Cu toate acestea, software-ul foloseste un dispozitiv special, care vine, de cele mai multe ori, cu un sistem de operare incorporate. Alternative, pentru a creste functionalitatea si utilitatea lor, sistemele de operare standard Windows si Linux sunt folosite cu procesoarele standard Intel si cu software-ul de management video. Un NVR este, in mod obisnuit, inclus intr-un sistem de monitorizare video IP.

Cele mai multe sisteme de monitorizare de resedinta NVR sunt wireless, intrucat sunt usor de instalat, pot fi accesate printr-un browser de web si permit utilizatorului sa fie notificat prin email in cazul in care o alarma este declansata.

Cine este Hikvision?

Hikvision este cel mai important furnizor al momentului pe plan mondial in ceea ce priveste produsele si solutiile de monitorizare video. Hikvision a reusit sa dezvolte un sistem multilateral care include cercetare si design, dezvoltare, testare, suport tehnic si servicii.

Producatorul chinez isi are cartierul general in Hangzou, dar echipele sale actioneaza la nivel global, avand centre in Londra, Montreal si cinci orase din China.

Cand sunt recomandate unitatile de monitorizare cu 4 canale?

Sistemele de monitorizare cu 4 canale reprezinta o optiune de baza pentru monitorizarea unei resedinte, a unui birou mai mic sau a unui magazin mic. El este compatibil cu multe camere IP, neavand nevoie de un software sau hardware. Trebuie doar sa introduceti NVR-ul in dispozitivul conectat LAN (intrerupator sau router) si, doar cu cateva click-uri, el va cauta si configura fiecare camera IP conectata. Nu este nevoie de alte eforturi. Se pot conecta maximum 4 camere IP prin reteaua locala sau prin internet, in mod simultan.

Ce specificatii tehnice pot avea NVR-urile Hikvision cu 4 canale?

Se poate opta pentru o unitate 4K UltraHD IP Network cu 4 canale care prezinta latime de banda la intrare de 40Mbs, latime de banda la iesire de 80Mbs si 128 de conexiuni de la distanta. Rezolutia la inregistrare este de pana la 8Megapixel pentru fiecare camera. Unitatea permite posibilitatea playback sincron local4 x1080p, dar si playback local sincron de maximum 1 camerax 5Mp. Pot fi conectate maximum 4 camere IP, vizualizarea in retea realizandu-se HD. Unitatea vine cu audio in/out 1/1 si inregistreaza pe 1HDD SATA (nu este inclus), cu o capacitate maxima HDD 6TB. Ea poseda o iesire HDMI 4k Ultra HD (3840x2160 pixeli) si una VGA (Full HD 1080p, 1920x1080pixeli). Se pot folosi 2 porturi USB2.0 si interfata Ethernet adaptativa RJ45 10M/100M. unitatea este echipata ONVIF si poate fi accesata de pe PC prin aplicatie client-server, sau prin smartphone (Android sau iPhone). Este din metal si usor de instalat.

Un alt model de NVR Hikvision cu 4 canale este cel 4K Ultra HD 4 xPoE Network care are o latime de banda de intrare de 40Mbs, latime de banda de iesire de 80Mbs si 128 de conexiuni de la distanta. Inregistrarea prezinta o rezolutie de 8Mp pentru fiecare camera. Unitatea este capabila de playback sincron local de 4x1080p si playback local sincron de maximum 1 camera 5 Mp. Ea vine cu audio in/out 1/1 si poate inregistra pe 1HDD SATA cu capacitate maxima HDD6TB. Prezinta iesire VGA (Full HD 1080p, 1920x1080 pixeli) si HDMI 4 K UltraHD 3840x2160 pixeli. Contine 2 porturi USB 2.0 si interfata adaptativa Ethernet 1 RJ45 10M/100M. Totodata, putem regasi si 4 interfete PoE RJ-45 10/100 Mbps auto-adaptative. Unitatea alimenteaza si recepteaza imagini video la camere IP Hikvision la 250m cablty UTP Cat5 si Cat 6. Este adaptata ONVIF si poate fi monitorizata de pe PC prin aplicatie client-server sau prin smartphone (Android sau iPhone).

O ultima recomandare

NVR-ul nu este limitat si nu trebuie sa fie instalat in aceeasi zona ca si camerele pentru o anumita zona. Unitatea NVR cu 4 canale poate fi amplasata, teoretic, oriunde si nu trebuie decat ca ea sa se gaseasca pe aceeasi retea LAN ca si camerele IP. In cazul unui NVR, video-ul este codat si procesat la nivelul camerei, fiind apoi transmis catre NVR pentru stocare sau vizualizare de la distanta.

Chiar daca uneori costurile sunt mai ridicate, NVR-ul convinge prin flexibilitate, usurinta la instalare si functiile complexe pe care le poate indeplini.