Unitati NVR Hikvision cu 8 Canale Sunt 2 produse

Afisat 1 - 2 of 2 produse
NVR 8 canale cu rezolutie 4K Hikvision DS-7608NI-K2 , intrare audio. 4...
483,56 lei

NVR 8 canale cu rezolutie 4K  Hikvision DS-7608NI-K2,  intrare audio si 4 intrari de alarma.

NVR 8 Canale cu rezolutie 4K Ultra HD HIKVISION DS-7608NI-I2
835,92 lei

NVR 8 Canale  cu rezolutie 4K Ultra HD HIKVISION  DS-7608NI-I2  Network Video Recorder   DS-7608NI-I2 de la Hikvision cu 8 canale video si o rezolutie de inregistrare de pana la 12 megapixeli

Afisat 1 - 2 of 2 produse

UNITATI NVR HIKVISION CU 8 CANALE

Daca va intrebati prin ce se disting sistemele de monitorizare NVR, este bine sa nu uitati ca in cadrul lor camera se conecteaza direct la recorder. Cu toate acestea, modul in care ei conecteaza camera la recorder este cu totul diferit. Sistemele de tip NVR folosesc cabluri Ethernet (cat5 si cat6 sunt cele mai frecvente) pentru a transmite datele. Instalatorii profesionisti prefera cablurile Ethernet datorita nenumaratelor avantaje, mai ales prin comparatie cu cablurile coaxiale.

Daca in cadrul sistemelor DVR datele video sunt procesate la nivelul recorderului, in cazul sistemelor NVR, codarea si procesarea datelor video au loc la nivelul camerei si apoi transmise recorderului NVR. Ulterior se realizeaza stocarea si vizualizarea lor de la distanta. Sistemele DVR si NVR manageriaza datele video in mod diferit, ele necesitand camere de tipuri diferite. Daca cele mai multe unitati NVR folosesc camere IP, cele DVR folosesc camere de tip analog. Sa nu uitam, de asemeni, ca sistemele DVR sunt sisteme de monitorizare cu fir, in timp ce cele NVR pot fi cu/fara fir.

Cine este Hikvision pe piata supravegherii video?

In ciuda faptului (sau poate, tocmai din acest motiv) ca este detinuta in mare parte de statul chinez, Hikvision este unul dintre numele esentiale actuale pe plan mondial in ceea ce priveste produsele si serviciile de monitorizare video.

Multitudinea si diversitatea modelelor de produse pentru monitorizare Hikvision recomanda acest producator pentru nenumarate aplicatii de supraveghere video.

Care sunt particularitatile unitatilor NVR Hikvision cu 8 canale?

Prezentand rezolutie de 4k 8MP si sustinand tehnologie IP, unitatile NVR Hikvision 8 canale se detaseaza prin varietatea modelelor si a performantele, potrivindu-se bugetelor de orice fel.

O varianta mai accesibila fincanciar este unitatea 4K Ultra HD care sustine 8 camere IP Hikvision. Ea are o rezolutie de inregistrare de maxim 8Mp pentru fiecare camera. Asigura playback sincron local 8x1080p sau 5 camere 5Mp si playback in retea 8 camere 5Mp. Unitatea vine cu intrare/iesire audio 1/1 si asigura visualize Full HD prin retea. Ea poate inregistra pe 2x HDD SATA cu o capacitate maxima /disc HDD 6TB. Unitatea are iesire VGA si HDMI si 2 porturi UBS2.0. Este echipata ONVIF si poate fi accesata de pe PC prin aplicatie, dar si prin iPhone/Android.

O alta unitate 4K UltraHD de la Hikvision poate include maximum 8 camere IP si are rezolutie de inregistrare de pana la 8MP pentru fiecare camera. Unitatea permite playback in rete ape 8camere x5MP si playback sincron local 8x1080p sau 5 camere x5Mp. Ea vine cu audio in/out, 1/1 si vizualizarea prin retea este Full HD. Poate inregistra pe 2x HDD SATA, capacitatea maxima fiind HDD 6TB. Este prevazuta cu iesire HDMI 4K UltraHD 3840x2160 pixeli si una VGA (Full HD, 1080p). Are 2 porturi USB 2.0 si 8xPoE interfete Ethernet auto-adaptative. Este echipata ONVIF si poate fi accesata prin PC (datorita aplicatiei client-server) sau prin iPhone/android.

O alta unitate UltraHD IP Network poate sustine maxim 8 camere IP, inregistrand, de data aceasta, pana la 12MP pentru fiecare camera. Playbackul sincron local 8x1080 p sau 4 camere 5Mp, precum si cel in retea 8 camere 5Mp se adauga pe lista specificatiilor. Unitatea vine cu iesire/intrare audio 1/1 si permite inregistrarea pe 2 HDD SATA cu capacitate maxima/disc HDD 6TB. Vizualizarea prin retea este Full HD, iar unitatea are iesire VG (Full HD 1080p) si HDMI 4K UltraHD. Unitatea are alarma in/out, 4/1, un port 2.0 si un port 3.0. Vine cu interfata Ethernet auto-adaptativa. Este echipata ONVIF si se poate monitoriza de la distanta prin PC (aplicatia client-server) sau prin Android/iPhone.

Pentru un scenariu de monitorizare video mai complex, se poate opta pentru unitate 4K UltraHD Extended PoE IP pentru 8 camere IP. Si aceasta unitate permite playback sincron local 8x1080p sau 4 camere 5Mp si playback in retea 8 camere x5 Mp. Vizualizarea in retea se realizeaza Full HD, iar inregistrarea pe 2 HDD SATA cu capacitate maxima/disc HDD 6TB. Unitatea are iesiri VGA si HDMI, alarma in/out 4/1, un port USB 3.0 si unul USB2.0. Include interfete auto-adaptative Ethernet 8x Extended PoE. Ea alimenteaza si primeste imagini video de la camerele IP datorita activarii Extended PoE la NVR. Capabila de tehnologie ONVIF, unitatea poate fi controlata de la distanta prin PC sau smartphone.

Recomandare finala

Sistemele de monitorizare NVR includ tehnologie de actualitate pentru a asigura o supraveghere video complexa. Ele sunt mai flexibile si mai sofisticate decat sistemele DVR, acoperind necesitati pe care sistemele DVR nu le pot deservi.