Unitati NVR Hikvision cu 16 Canale Sunt 4 produse

Afisat 1 - 4 of 4 produse
NVR 16 Canale HIKVISION 4K DS-7616NI-K2
536,04 lei

NVR 16 Canale HIKVISION 4K DS-7616NI-K2

NVR 16 Canale HIKVISION DS-7716NI-K4
1 010,85 lei

H265 4K UltraHD 16ch IP Network Video Recorder pentru 16 camere IP HIKVISION, 160Mbs inbound bandwidth, 128 Remote conections, Outgoing bandwidth 256 Mbs, inregistrare pana la rezolutia de 12MP/camera

NVR 16 Canale HIKVISION DS-7716NI-I4
1 549,00 lei

H265 4K UltraHD 16ch IP Network Video Recorder pentru 16 camere IP HIKVISION, 160Mbs inbound bandwidth, 128 Remote conections, Outgoing bandwidth 256 Mbs, inregistrare pana la rezolutia de 12MP/camera

NVR 16 Canale HIKVISION DS-7716NI-I4/16P EXTENDED POE
2 099,00 lei

H265 4K UltraHD 16ch IP 16x EXTENDED POE Network Video Recorder pentru 16 camere IP HIKVISION, 256Mbs inbound bandwidth, 128 Remote conections, Outgoing bandwidth 256 Mbs

Afisat 1 - 4 of 4 produse

UNITATI NVR HIKVISION CU 16 CANALE

Sistemele de monitorizare NVR incorporeaza cele main oi tehnologii din domeniul monitorizarii video ceea ce le explica multitudinea de trasaturi si performante cu care ele vin. Cunoscute si sub denumirea de sisteme de monitorizare PoE, sistemele NVR se detaseaza de cele DVR prin flexibilitate si complexitate.

Intrucat sistemele de supraveghere NVR proceseaza datele video in camera si nu la nivelul recoderului, camerele din acest tip de monitorizare sunt cu mult mai robuste decat cele din sistemele DVR. Sistemele de tip NVR folosesc camere IP care sunt dispozitive de capturare de sine statatoare.

Cine este Hikvision?

Detinuta in cea mai mare parte de guvernul chinez, Hikvision este unul dintre (daca nu chiar cel mai) importanti producatori si furnizori de produse si servicii de monitorizare video in acest moment, pe plan mondial.

Fondata in 2001, Hikvision ofera o gama impresionanta de produse de monitorizare video, raportul calitate-pret devenind un argument decisiv atunci cand se alege intre o diversitate mai mare de astfel de producatori.

Prin ce se disting unitatile NVR Hikvision cu 16 canale? Care sunt specificatiile posibile?

Asa cum am mai mentionat, unitatile NVR, inclusiv cele Hikvision, sustin tehnologie IP si prezinta, de cele mai multe ori, rezolutie de 1080P.

Daca bugetul este limitat, se poate alege o unitate NVR Hikvision 16 canale care sustine 16 camere IP Hikvision. Inregistrarea are o rezolutie de pana la 8MP/pentru fiecare camera, iar unitatea permite instalarea a maximum 16 camere IP. Ea sustine un playback simultan local 8x0180p si playback sincron pe monitor local de maximum 9 camere 5MP. Are intrare/iesire Audio si poate inregistra pe 2HDD SATA, cu o capacitate maxima/disc de HDD 6 TB. Unitatea are iesire HDMI si VGA. Are alarma in-out 4/1 si include 2 porturi USB2.0. Prezinta interfata auto-adaptativa Ethernet si este echipata ONVIF. Poate fi accesata direct prin Android/iPhone si prin Hik-Connect. Se poate accesa si direct de pe PC prin aplicatia client-server specifica.

Un alt model destul de accesibil financiar este cel care este Ultra HD cu 16X Extended PoE pentru 16 camere IP Hikvision. Rezolutia de inregistrare pentru fiecare camera este de maximum 8MP. Se pot cupla maxim 16 camere IP, unitatea fiind apta de playback sincron local 8x1080p sau 2 camere 4x4k. Este capabila si de playback in retea simultan pentru 8 camere de 5MP. Unitatea permite alarma In/Out si vizualizare prin retea Full HD. Poate inregistra pe 2 HDD SATA, cu un maxim de capacitate de disk HDD de 6TB. Unitatea are iesire VGA si HDMI si 2 porturi USB (unul de 2.0 si unul de 3.0). Vine pregatita ONVIF si are interfata Ethernet auto-adaptativa. Poate fi accesata atat prin PC (prin aplicatie client-server), cat si prin iPhone/Android.

Daca situatia de monitorizare video o cere, se poate recurge la instalarea unei unitati Hikvision Ultra HD pentru 16 camere. Aceasta unitate este capabila de rezolutie la inregistrare de pana la 12MP pentru fiecare camera. Aceasta unitate poate realiza playback sincron local 16x1080ps si playback sincron pe monito local de maximum 9 camere x5MP. Ea permite vizualizarea prin retea Full HD si inregistreaza pe nu mai putin de 4HDD SATA. Are capacitate maxima/disc HDD de 6TB si vine atat cu iesire VGA, cat si HDMI Ultra HD. Unitatea include interfata auto-adaptativa Ethernet si este echipata ONVIF. Poate fi accesata prin aplicatie client-server direct de pe PC, dar si prin iPhone/Android.

Pentru scenariile de monitorizare mai complexe, o unitate Hikvision Extended PoE Network cu 128 conexiuni de la distanta poate fi o alegere inspirata. Unitatea asigura o rezolutie la inregistrare de maxim 12MP pentru fiecare camera si vine cu intrare/iesire audio. Se poate realiza playback-ul sincron local de 16x1080p, dar si playback sincron pe monitorul local maximum 9 camere x5 Megapixel. Vizualizarea prin retea este Full HD, iar unitatea inregistreaza pe 4 HDD SATA, cu o capacitate maxima/disc HD 6TB. Are iesire VGA si HDMI, un port USB 2.0 si un port USB 3.0. Este echipata ONVIF si accesibila prin iPhone/Android, dar si de pe PC prin aplicatie specifica.

Recomandare finala

Sistemele NVR folosesc camere care sunt mai flexibile si care nu trebuie sa fie neaparat legate fix de recorder. Pe de alta parte, camerele IP trebuie sa fie in aceeasi retea. Astfel, este posibil ca un client sa aiba camere peste tot in lume, dar care fac parte din aceeasi retea, ele putand fi legate de NVR si vizualizate ca un sistem complex.

Intrucat recorderul NVR primeste numai semnal digital pur de la camere, calitatea video-ului este mai buna decat in cadrul unui sistem DVR, cu aceeasi rezolutie. Intrucat cablurile Ethernet transmit si semnal sonor, toate camerele care vin echipate cu microfon vor inregistra si semnal audio pe recorderul NVR.