Unitati NVR Dahua cu 4 Canale Sunt 2 produse

Afisat 1 - 2 of 2 produse
DVR Pentabrid cu 4 canale Dahua XVR1B04 Pentabrid HDCVI, AHD, TVI, CVBS, IP,...
237,41 lei

DVR Pentabrid cu 4 canale Dahua XVR1B04 Pentabrid HDCVI, AHD, TVI, CVBS, IP, H.265+, ONVIF, iesiri video HDMI/VGA

DVR Dahua XVR5104HS-X1, 4 canale + 2 IP, 5M-N/4M-N/1080P, H.265+, Pentabrid...
269,00 lei

     DVR hibrid Dahua 4 + 2 canale Pentabrid  XVR5104HS-X1, suporta camere HDCVI/AHD/TVI/Analogice de pana la 5MP 4 canale + 2 canale IP (maxim 6MP).

Afisat 1 - 2 of 2 produse

UNITATI NVR DAHUA CU 4 CANALE

Atunci cand te gandesti la instalarea unui sistem de supraveghere video, vei fi nevoit sa alegi intre un recorder NVR si unul DVR. Chiar daca ambele unitati indeplinesc, in final, aceeasi functie, ele difera prin tipul de camere pe care il folosesc, dar si modul de utilizare al camerelor este diferit.

Un client avizat va trebui sa inteleaga diferenta intre unitatile DVR si NVR, intrucat este esential pentru alegerea cele mai bune optiuni pentru scenariul propriu de monitorizare video.

Prin ce se disting unitatile Dahua?

Este important sa incepem prin reliefarea faptului ca Dahua este unul dintre cele mai importante nume mondiale in ceea ce priveste serviciile si produsele de supraveghere video.

Unitatile Dahua se evidentiaza nu doar prin multitudinea de functii si performantele constante, dar si prin diversitatea modelelor. Clientului nu-i va fi dificil sa identifice cel mai bun model pentru nevoile proprii, dar este esential ca acesta sa cunoasca aceste nevoi.

Ce functii putem gasi la unitatile NVR Dahua cu 4 canale? Care este lista de functii?

Unitatile NVR Dahua 4 canale pot sustine tehnologie hybrid 5in1, dar si IP. Rezolutia este si ea diversa, incluzand 2k 4MP, 1080N sau 1080P.

In cazul in care bugetul este limitat si nevoile nu sunt complexe, se poate decide pentru o unitate DVR 4canale 1080p Pentabrid care vine cu sistem de operare Linux Embeded. O astfel de unitate permite 4+1 camere IP, pana la maximum 2MP pentru fiecare canal. Are intrare/iesire audio prin canale RCA si intrare audio prin HCDVI. Ea permite comunicare bidirectionala si vine cu interfete VGA si HDMI. Are mai multe moduri de operare (manual, cu programare- continuu, detectie miscare, lipsa semnal, stop, camera obturata). La declansare, are functie PTZ, inregistrare, Email, Mesaj OSD, Video push, FTP, snapshot, buzzer. Include si functie de detectie la miscare, dar si camera obturata si lipsa semnal. Poate fi accesata direct prin Adroid, iPad sau iPhone este echipata ONVIF 2.42, CGI. Include 1 port SATA de maxim 8TB si 2 porturi USB 2.0.

Un model complex de NVR 4 canale Dahua este cel care suporta camere de maxim 6MP si redare concomitenta pe toate canalele. O astfel de unitate vine cu interfata GRID, functii pentaplex (redare, live, inregistrare, backup si acces de la distanta) si cautare inteligenta. Are o intrare audio si iesire video HDMI si VGA. Suporta 1 port SATA III de maxim 6 TB si include 2 porturi USB 2.0. include functii de detectie miscare, lipsa semnal, camera obturata, snapshot& screen tips, Tur, PTZ, video Push. Unitatea se poate folosi cu camere de la multi producatori (Dynacolor, Axis, Arecont, Onvif, PSIA, Sony, Samsung, Panasonic, General), nu doar Dahua.

O unitate DVR HDCVI Pentabrid 4 canale ce suporta camere AHD, HCDVI, TVI, IP, CVBS poate fi cea mai optima solutie pentru multe scenarii de supraveghere video. Ea permite inregistrare 1080P timp real pe toate canalele sau 4Mp timp non-real pe toate canalele. Unitatea include functii IVS si cautare inteligenta si este compatibila ONVIF 2.42, CGI. Este prevazuta cu iesire video simultana HDMI/VGA si suporta un HDD SATA pana la 8TB. Vine cu 2 porturi USB 2.0 si poate fi monitorizata de la distanta prin smartphone, browser sau soft client. Arecont, Axis, General, Dynacolor, PSIA, Onvif, Sony, Samsung, Panasonic sau Dahua sunt brandurile de camere cu care ea este compatibila.

Atunci cand nevoile o impun, se poate alege o unitate NVR 4 canale ce suporta camere de maximum 6MP. O astfel de unitate este prevazuta cu o intrare audio, functie de declansare la inregistrare, PTZ, Snashot&Screen Tips, Video Push, detectie miscare si cautare exacta dupa timp/data. Suporta 1 port SATA III de maximum 6TB, prezentand 2 porturi USB 2.0 si 4 porturi PoE. Are o iesire video VGA si HDMI. Compatibilitatea cu camere de la nenumarati producatori ( Axis, Arecont Vision,Honeywell, Panasonic, Samsung, Sony, Videotec, Pelco, CP Plus, Canon, Brickom, Bosch, Dahua) o face extrem de versatila.

O ultima mentiune

Chiar daca atat unitatile DVR, cat si cele NVR, sunt capabile sa inregistreze imagini video, modul in care ele o fac si tipul de camere folosite sunt diferite. Daca sistemele DVR prelucreaza datele video in recorder, cele NVR vor coda si procesa datele video la camera, transmitandu-le mai departe in recorderul NVR care este ulterior folosit pentru stocare si vizualizare de la distanta. Sistemele NVR pot fi cu cabluri sau wireless si folosesc camere IP, dar versatilitatea lor este un beneficiu important in selectia lor in multe aplicatii de monitorizare.