Unitati NVR Dahua cu 8 Canale Sunt 3 produse

Afisat 1 - 3 of 3 produse
DVR HDCVI 8 canale 4k Pentabrid Full HD compresie H.265 Dahua XVR5108HS-X
373,00 lei

   XVR5108HS-X este un DVR Pentabrid cu 8 canale de inregistrare video de la Dahua, care este compatibil cu tehnologiile HDCVI, CVBS, AHD, TVI, IP.

NVR 8 Canale Dahua NVR2108HS-8P-S2
649,00 lei

NVR 8 canale, 8 porturi PoE, suporta camere de maxim 6 MP cu compresie H.264+/ H.264, Redare simultană pe toate canalele, interfață GRID și căutare inteligentă

DVR 8 canale 8MP 4k WizSense Inteligenta Artificiala XVR5108HS-4KL-I2 Dahua
772,99 lei

DVR 8 canale 8MP 4k WizSense XVR5108HS-4KL-I2 Dahua

Afisat 1 - 3 of 3 produse

UNITATI NVR DAHUA CU 8 CANALE

In esenta, atat recorderele NVR cat si cele DVR sunt responsabile pentru inregistrarea video. Recorderul DVR se refera la Recorder de inregistrare video analogica, in timp ce recorderul NVR inseamna recorder video digital. Diferenta intre cele doua tipuri de inregistrare este data si de modul in care se proceseaza datele.

Daca sistemele DVR proceseaza datele video in recorder, recorderele de tip NVR codeaza si proceseaza datele video in camera, trimitandu-le mai departe in recorderul NVR care este mai apoi folosit pentru stocare si vizualizare de la distanta.

Ce se poate spune despre unitatile Dahua?

Dahua reprezinta unul dintre cei mai importanti reprezentanti mondiali pe piata de producatori si furnizori de produse si servicii de supraveghere video.

Diversitatea si varietatea trasaturilor unitatilor de inregistrare video Dahua le recomanda pentru nenumarate aplicatii, dand clientului posibilitatea sa aleaga conform necesitatilor sale specifice.

Ce trasaturi si functii putem regasi la unitatile Dahua 8 canale?

Cele mai multe dintre unitatile NVR Dahua 8 canale suporta atat tehnologie Hybrid 5in1, cat si IP. Rezolutia poate fi 4K 8MP, 1080N sau 1080P.

Un client se poate orienta catre un DVR 8canale HCDVI Pentabrid, suportand canale Analog, AHD, TVI, HCDVI si IP. Unitatea asigura inregistrare 1080N pe toate canalele si suporta 8 canale Full HD si 2 canale IP. Unitatea prevede 1 intrare audio pe analog si o iesire video simultana HDMI/VGA. Este echipata ONVIF 2.4.1. si vine cu 2 porturi USB. Include functii PTZ, tur, declansare la inregistrare, Email, FTP, video push, Snapshot, detectie miscare, Buzzer si mesaj OSD, lipsa semnal si camera obturata. Unitatea permite monitorizare de la distanta prin browser si poate fi accesata prin smartphone sau soft client. Este compatibila cu camere IP de la numerosi producatori: Dynacolor,Dahua, Arecont, PSIA, Samsung, Panasonic, Sony, General si Axis.

Pentru un scenariu de monitorizare care necesita mai multa versatilitate, se poate opta pentru un NVR cu camere IP cu 4 porturi PoE. Unitatea este compatibila cu camere de maximum 5MP si ofera redare concomitenta pe toate canalele. Are interfata GRID si include functie pentaplex( inregistrare, display, backup, playback, acces, backuo si acces de la distanta) si redare inteligenta. Ea suporta 1 port SATA maxim 4TB si prezinta 2 porturi USB 2.0. Permite folosirea functiilor de PTZ, telecomanda, control speed domurilor cu mouse direct pe imagine. Are iesire video VGA si HDMI si poate fi folosita cu camere de la diferiti producatori: Dahua, Axis, Bosch, Arecont, Honeywell, Sony, Panasonic, Samsung, Canon, Brickom, CP plus, Videotec, Pelco, Vivotek etc.

O alta unitate NVR8 canale cu 8 porturi PoE poate fi cea mai buna pentru clienti. Aceasta unitate sustine camere de maxim 6MP, venind cu interfata GRID, cautare inteligenta si redare concomitenta pe toate canalele. Unitatea permite functie pentaplex: redare, live, inregistrare, backup si accesare de la distanta. Are o intrare audio si iesire video VGA si HDMI. PTZ, snapshoo&screen tips, lipsa semnal, detectie miscare, camera obturata, video push, TUR – sunt functiile pe care unitatea le asigura. Ea include 1 port SATA III cu maxim 6TB si 2 porturi USB 2.0. Prezinta compatibilitate nu doar cu camerele Dahua, ci si cu cele de la General, Arecont, Axis, PSIA, Sony, Panasonic, Dynacolor, Samsung, Onvif.

Daca scenariul de monitorizare o solicita, se poate opta pentru un NVR 16 canale Dahua 4 porturi POE 16 camere IP D1 /8 canale 720P sau 4 camere Megapixel 1080N. Aceasta vine cu Switch PoE 4 porturi integrat si ofera display in timp real pentru toate canalele. Suporta 2 HDD Sata si 2 porturi USB, RS232, RS 485. Asigura functie pentaplex (display, playback, inregistrare, backup, acces de la distanta), dar si management intrari/iesiri alarma, PTZ. Unitatea are iesire video VGA si HDMI, mouse si telecomanda. Se poate efectua controlul speed domurilor cu mouse, direct pe imagine, unitatea putand fi folosita cu camere de la numerosi producatori: Arecont Vision, Dynacolor, Samsung, Panasonic, Sony, Sanyo, Canon, Axis, Onvif si, bineinteles, Dahua.

O sugestie finala

Sistemele de monitorizare NVR includ cea mai noua tehnologie pentru a asigura un sistem mai performant si mai bogat in functii. Cunoscute si sub numele de sisteme de supraveghere video PoE, sistemele bazate pe NVR se disting cu flexibilitatea si complexitatea functiilor oferite. Aceste caracteristici fac din unitatile NVR si sistemele NVR optiuni mai cuprinzatoare si, la un anumit nivel, mai sofisticate decat sistemele DVR. In acelasi timp, nu trebuie omis aspectul financiar (sistemele NVR implica cheltuieli mai mari decat cele DVR), astfel incat decizia finala a clientului trebuie sa fie determinata de considerarea beneficiilor si limitelor pe care fiecare dintre sisteme le aduce.