Categorii

Camere supraveghere cu senzor de miscare

Cumpara Camere supraveghere cu senzor de miscare din oferta CSI. Ai preturi competitive, livrare rapida, garantie 2 ani si suport tehnic gratuit la orice kit achizitionat.

Camere supraveghere cu senzor de miscare

Camerele de supraveghere moderne indeplinesc functii care acum un deceniu pareau imposibil si greu de performat fara costuri importante. Cele mai multe modele contemporane vin, spre exemplu, cu functia de detectie a miscarii.

La cameresupraveghereieftine.ro va oferim numeroase modele de camere de supraveghere cu senzor de miscare. Acestea aduc beneficii importante pentru o aplicatie de protectie si cresc eficienta sistemului.

De ce sa optati pentru camere supraveghere cu senzor de miscare?

Detectia de miscare este o functie a sistemului de supraveghere ce permite acestuia sa identifice miscarea de obiecete si personare in spatiul securizat. Camerele detecteaza miscarea, in timp ce recorderul DVR proceseaza informatia si o stocheaza/trimite alarme. Aceasta functie se poate realiza fie prin analiza video, fie prin senzorul infrarosu PIR.

Cele mai multe camere de supraveghere vin cu senzor PIR ce monitorizeaza caldura emisa de corpuri. Orice sursa de caldura va emite si radiatie infrarosu, camerele de supraveghere cu senzor de miscare identificand radiatia, comparand-o cu obiectele inconjuratoare.

Pentru clientii cu buget limitat care isi doresc supravegherea video a locuintei cand sunt plecati de acasa, Camera supraveghere exterior IP Rovision 1080P 30m IR este o alegere inspirata. Camera nu consuma energie electrica in mod constant, senzorul de miscare declansand filmarea doar cand identifica o prezenta in raza de actiune. Camera capteaza imagini la intuneric pana la 30m si vine cu alarma, informandu-va despre posibile efractii cand nu sunteti acasa.

Daca doriti si detectarea sunetului prin aplicatia de supraveghere, Camera IP 4.0MP PIR, SD-card – HIKVISION este o solutie pentru multi clienti. Magazinele de mici dimensiuni, intrarile in cladiri oficiale, banci si, desigur, locuinte sunt spatii in care aceasta camera exceleaza. Senzorul de miscare are un unghi de detectie 80° si o distanta detectie 10m. Camera ofera comunicare bidirectionala si inregistreaza pe micro SD/SDHC/SDXC pana la 128 GB.

Protejati parcarea, curtea spatiului comercial, al institutiei oficiale prin instalarea unui Sistem supraveghere video 6 camere Rovision 2MP IR 80m, DVR 8 canale. Acest sistem vine cu camere de protectie cu senzor de miscare si iluminator IR activ pana la 80m. Imaginile captate vor fi clare indiferent de conditiile de iluminare. Recorderul stand alone Pentabrid are 8 canele si suporta tehnologiile AHD, Analog, HDCVI si HDTVI.

Sisteme de supraveghere pentru toti cumparatorii

Cand cautati camere de supraveghere la preturi competitive, cameresupraveghereieftine.ro este magazinul cel mai potrivit. Va stam la dispozitie oricand cu alte detalii. Contactati-ne!

Societatea, importator direct, va prezinta o mare varietate de camere de supraveghere și sisteme si kituri de supraveghere CCTV. Gama noastră de camere si kituri de supraveghere ahd, hdcvi, ip, tvi sunt rentabile și eficiente pentru fiecare buget. Pe lângă îmbunătățirea securității acasă sau in afaceri, va garantam cel mai mic adaos comercial pentru ca dumneavoastra sa cumparati la cel mai bun pret din Romania.